Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix-Drejer, glæder sig over samarbejdet med Code of Care. Et samarbejde der betyder, at man i Fredericia står sammen om at løse sociale udfordringer – og står sammen om at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ind i varmen.

“Det her, som Code of Care har gjort i samarbejde med Jobcenteret, Fredericia Kommune og Business Fredericia, det er et fantastisk arrangement. Det er meget hands-on, og man kan sige, at vi i aften kan se helt konkrete jobs og mikrojobs. Jeg er spændt på hvor det ender til sidst, men jeg har allerede hørt rigtig meget”, fortalte Kristian Bendix-Drejer til Fredericia AVISEN.

“Når vi nu har sådan en vækst i Fredericia, med så mange nye jobs, så er det her en mulighed for at få vores egne ind på arbejdsmarkedet. Det er en fed, stor chance for at få gjort noget ved det her”, fortsatte Erhvervsdirektøren.

85 virksomheder var til stede, og der blev talt flittigt på tværs. Idéer til mulige jobs, inspiration fra virkelige historier og samtaler på tværs gav stof til eftertanke hos deltagerne – og Erhvervsdirektøren håber på, at det i sidste ende giver endnu flere jobs.

“Jeg synes, at vi har set, at virksomhederne meget gerne vil tale om det her og åbne deres virksomheder. De lader sig inspirere af hinanden og får idéer, og på den måde kommer der endnu flere jobs ud af det her i dag. Jeg synes det er rigtig godt, at så mange virksomheder er her”, forklarede han.

“Det her er en naturlig del af den samarbejdsaftale vi skal indgå med fagbevægelsen og Kommunen. Jeg ser rigtig meget frem til et yderligere samarbejde på dette område i fremtiden – for der er store muligheder i det”, sluttede Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix-Drejer.

https://ipaper.ipapercms.dk/fredericiaKommune/bysek/Kommunikation/Foldere/julefolder2019/#/

Leave a Reply