Den sejr FHK hentede mod Bjerringbro-Silkeborg var den bedste indsats holdet har leveret i nyere fredericianske håndboldhistorie. Sportsligt overgår den ligapremieren fra 2019 mod GOG og andre store triumfer.

http://adp-as.dk

Det var ikke til at tro, men det var sandt og ikke en drøm. FHK udspillede BSH, og det var til at se fra start, at der var muligheder. Det midtjyske storhold, der ligger i toppen af tabellen, ramte tydeligvis ikke dagen og i starten af opgøret lukrerede de kun på, at FHK var uskarpe.

Fra stillingen 6-6 ændrede det billede sig og ved pausen var stillingen 20-13. Angrebsmæssigt blev FHK orkesteret af Nicolaj Nørager og forsvaret kæmpede en brag kamp med en sprudlende Emil Tellerup i kassen. Bedst som man troede, at BSH ville komme ud som lyn og torden i anden halvleg, skete det ikke og i stedet trak FHK yderligere fra og endte med at komme foran 25-15 og 28-18 før, at gassen gik lidt af ballonen i slutminutterne.

Men det var ikke til at tro, at FHK vandt 33-27. Ikke siden d. 2. oktober 2004 havde FHK sejret på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Ganske vist har FHK været væk fra ligaen i nogle år i mellem tiden og frem til i dag, men det sætter det meget godt i relief, at der har været styrkeforskel på de to klubber i mange år. Måden FHK vandt på var derfor tegn på nye tider, og det var ikke som, da FHK efter en hård fight i ligapremieren sidste år vandt over GOG. Sejren mod BSH skete med en overlegenhed i spillet, som der ikke er set magen til i rigtig, rigtig mange år, når man har set FHK i et direkte match-up mod tophold i Herre Håndbold Ligaen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (10): Nok en stærk præstation af den karismatiske FHK-anfører, der må betegnes som af ligaens mest formstærke keepere pt. Endte med en redningsprocent 36,36 %, hvis man medregner tre straffekast, men fjerner man dem er han oppe på 40 %.

Jimmi Andersen (UB): Havde tre redninger på ni skud, men fraregner man straffekastene, så stod Jimmi med en redningsprocent på 50 % i åbnet spil, men det er for lidt til en bedømmelse.

Martin Bisgaard (10): Stor kamp af venstrefløjen, der var særdeles effektiv i kontrafasen. Lavede seks mål på otte forsøg.

Lukas Karlskov (UB): Spillede kun de sidste par minutter af opgøret.

Mishels Liaba (7): Startede på banen, og var med i den kæde, der splittede BSH ad i første halvleg. Lavede to mål på tre forsøg.

Rune Andersen (4): Spillede en del i anden halvleg, og fik lavet et mål på fire forsøg, så skarpheden kunne have været større.

Jesper Lindgren (10): Forsvaret dækkede godt op, og det var Lindgren en af årsagerne til.

Rasmus Boysen (10): Dækkede ligesom Lindgren rigtig godt op. Lavede derudover et mål og en assists.

Kristian Stoklund (4): Ikke så dominerende, men fik scoret på det eneste straffekast som FHK blev tildelt. Lavede tre assists.

Nicolaj Nørager (12 – Man of The Match): Ejede banen i første halvleg, hvor han var outstanding angrebsmæssigt. Lavede otte mål på ti forsøg og en assists.

Anders Kragh Martinusen (7): Fornuftig kamp af Martinusen, der lavede tre mål på seks forsøg og tre assists.

Jakob Mikkelsen (7): Kom ind efter 20 minutters tid og blev hurtigt sat i scene. Endte med at lave fire mål på otte forsøg og tre assists.

Kasper Young (4): Brændte et par oplagte chancer i første halvleg og kom ikke ind igen. Lavede to mål på fire forsøg.

Jakob Frederiksen (4): Kom ind efter Youngs afbrændere og lavede et mål på to forsøg.

Mathias Hedegaard (7): Var stærk defensivt, og offensivt viste han også gode takter, da blandt andet scorede på en gevindbold. Lavede To mål på tre forsøg.

Rasmus Meyer (7): Lavede ligeledes to mål på tre forsøg og dækkede godt op.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer