Fredericia har altid været en musik by og desværre er den sidste butik, der minder om noget ved musikken desværre annonceret til ophør. Michael Kristensen som står bag Bedhead Records forklarer hvorfor på sin Facebook profil.

“Kære alle. En fantastisk rejse er slut, jeg vælger at lukke butikken, da jeg ikke længere kan jonglere mellem job, familie og Bedhead. Vil sige jer alle den største tak, for at have været med på denne rejse, så jeg har kunne drømme i min butik om søndagen. Det har været super fedt at lære en masse dejlige mennesker at kende. Vil komme til at savne disse søndage med god musik og kaffe”, sådan skriver Michael Kristensen på butikkens Facebook profil.

Det var ellers et tiltrængt tiltag da Bedhead Records åbnede i C-Byen som er en del af Kanalbyen og Fredericia AVISEN har været med hele vejen. Det skabte liv på havnen og det gav liv til både vinylelskerne og butikken havde også formået at krydre salget med koncerter som da Wild Forest kiggede forbi.

Tidligere havde vi også den dedikerede ejer Michael Kristensen til at anbefale plader til vores læsere og fortælle om Record Store Day som skabte køer foran containeren på havnen.

Record Store Day 2018
Bedhead Records – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Michael og Bedhead har sidste åbningsdag den 16. september, så hvis du har gavekort eller tilgodebevis, så er det inden denne dato, at det skal indløses. Hvis du selv er interesseret i vinylplader, så besøg Bedhead Records, inden de lukker og hjælp Michael med at nedbringe lageret.

Tak til Bedhead Records og Michael i særdeleshed for at prøve at holde gang i vinylpladerne i Fredericia.

Skulle du mangle en vinylplade på falderæbet, så finder du Bedhead Records i C-byen, Oldenborggade 40 Fredericia, og her på Facebook.

Som Michael selv skriver på sin Facebook, “Music makes The World go round”

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/69163?