En beboer vågnede pludselig op i nat, da ruden til hans lejlighed blev knust.

Vicepolitikommisær fra Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, stod for dagens døgnrapport og han sagde følgende:

– Mandag klokken 03:15 har der været indbrud  i Kongenstræde. Beboeren blev vækket af, at ruden ind til stuen blev knust og fra vindueskarmen blev der stjålet en figur, siger Finn Ellesgaard og fortsætter:

– På Søndermarksvej har der været indbrud i en lejlighed. Det er sket mellem lørdag klokken 19:30 – 21:30, hvor hoveddøren er blevet opbrudt. Man har gennemrodet lejligheden og gået ud via terrassedøren. Der er ikke opgjort, hvad der er stjålet, siger Finn Ellesgaard og kommer ind på endnu et indbrud:

– Der har været tyveri fra personbiler på Vesterballevej mellem torsdag klokken 22:30 og frem til 06:15 fredag. Man har knust to ruder til personbiler ved en bilforhandler, og har stjålet en Garmin GPS fra begge biler, siger Finn Ellesgaard.

Den sidste sag, som Ellesgaard nævnte, er færdselsrelateret.

– En 20-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, blev sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer. Det skete på østjyske motorvej i sydgående søndag klokken 15:18, siger Finn Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer