I går mødtes størstedelen af de elever, der er med i Beatles projektet: The Beatles Rewritten, og øvede i næsten fire timer.
Foto: Kirstine Ravn
Det var både første og sidste samlede prøve for både kor, solister, strygere, blæsere og rytmegruppe inden generalprøve mandag eftermiddag.
“Det er skønt at få en fælles prøve, hvor man får et indtryk af, hvor godt det kommer til at lyde til koncerten og hvor de medvirkende vænner sig til det samlede lydbillede,” fortæller Musikunderviser på Den Kreative Skole, Kirstine Ravn til Fredericia Avisen.
Foto: Kirstine Ravn
Der var god energi og koncentration hele dagen, og det var selvom nogle elever kun går i 0.klasse og lige er startet.
“Det er sejt, at de bare hopper ud i det, og dejligt, at de er med til så stor en oplevelse helt fra start,” sagde Kirstine og sluttede:
“Vi satser på, at vi skal optræde med de seks Beatles-sange i Tivoli i København til Musikskolernes Dag til maj. Det er dejligt, hvis vi kan fyre den af mere end én gang.
Foto: Kirstine Ravn
Vil du høre talenterne, så skal du besøge Tøjhuset på tirsdag kl. 16.30. Og man skal være der til tiden for koncerten tager kun 20 minutter. Koncerten er en del af Trekantområdets Festuge
Foto: Kirstine Ravn