Fredericia AVISEN har tidligere skrevet, at Mini Bazar og Alice Market i Danmarksgade har fået sure smileys. Efter seneste kontrol fra Fødevarestyrelsen har begge forretninger fået en glad smiley.

Det har primært været mærkningen af varer, der har været problemer med i de to forretninger, når Fødevarestyrelsen har været på kontrolbesøg.

Alici Market i Danmarksgade (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN

Den 26. september fik Alici Market besøg, og efter Fødevarestyrelsen havde gennemgået lokalet blev der tildelt en glad smiley. Ved tidligere besøg har der været et forhold med et ejerskifte, som ikke var bragt i orden, men det var blevet og det samme var tilfældet med, da der blev lavet stikprøver på flere varer i butikken. Læs hele kontrolrapporten her.

Ejeren af Mini Bazar, Salija Mida Gashi. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Senest har Fødevarestyrelsen været forbi Mini Bazar d. 26. november. Her blev der også givet en glad smileys, efter det flere gange i træk var blevet til en sur. Der var under kontrollen fokus på mærkningen af varerne, og den viste sig at være i orden, og det samme var tilfældet med hygiejnen. Læs hele kontrolrapporten her.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer