God rådgivning handler om meget mere end rentesats og realkreditlån. Spørg bare ægteparret Else Marie og Laurits Vind, som med bankrådgiverens hjælp fik vendt deres kommende hus helt rigtigt.

Rådgiver Claus Holm Brandt har den store hammer og skiltet med teksten ”Byggelån Middelfart Sparekasse” med til Sivvænget 2 i Pjedsted.

Teksten på skiltet er rigtig, men for ægteparret Else Marie og Laurits Vind har Claus bidraget med noget meget vigtigere end byggefinansiering og økonomisk rådgivning i byggeprocessen. Faktisk er de ikke i tvivl om, at han har sørget for, at deres hus bliver mere værd – og at de bliver langt gladere for at bo i det, når de får nøglerne til huset i uge 8 i 2020.

Vi skal tilbage til dengang, huset kun eksisterede på en tegning. Ægteparret havde solgt gården på kun få måneder, så det hastede med at komme i gang med at bygge nyt i Pjedsted.

  • For det første smed Claus alt, han havde i hænderne for at hjælpe os så hurtigt som muligt, fortæller Else Marie Vind.

Og da han på mødet så tegningen af huset, kunne Claus Holm Brandt med det samme se, at det kunne gøres lidt bedre. Først og fremmest skulle den overdækkede terrasse flyttes, så den kom til at ligge bedre i forhold til solen – og tog mindre lys fra stuen.

  • Jeg har arbejdet som vurderingsmand i over 25 år, så jeg har set mange huse. Med den erfaring kunne jeg hurtigt se, at der kunne gøres noget bedre her, siger Claus Holm Brandt.

Tog med til byggemøde

Else Marie og Laurits var helt enige, men de havde svært ved at forklare byggerådgiveren, hvad der helt præcist skulle ændres. Derfor tog Claus med til møde med byggelederen. Umiddelbart er det ikke en oplagt opgave for en bankrådgiver, men i sidste ende giver det god mening: Det skaber værdi. Både i form af øget glæde ved at bo i huset – og når det engang skal sælges, har Else Marie og Laurits en mere attraktiv vare.

  • Ja, du har gjort meget godt for os, konstaterer Laurits Vind og giver Claus et klap på skulderen.

Else Marie stemmer i:

  • Vi får et meget bedre hus. Vi kunne godt se, at der var noget, som ikke var helt rigtigt, men vi kunne ikke sætte fingeren på, hvad det var. Da Claus viste os det, var vi ikke i tvivl. Nu glæder vi os endnu mere til at flytte ind – vi er helt sikre på, at vi har fået drømmehuset.
https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/