Efter en corona-pause på godt fire måneder, starter tre af byens støtteforeninger igen deres traditionsrige bankospil op i Fredericia Bankocenter. 

Fra søndag den 9. august vil foreningernes mange medlemmer igen kunne mødes til bankospil. 

FfF Old Boys Støtteforening lægger ud søndag aften. Derefter følger FDF’s Støtteforening tirsdag og Invalideforeningen af 1969 onsdag.  Forsamlingsforbuddet hæves den 8. august til 200 personer og det giver det os mulighed for at kunne afvikle bankospil, som er forsvarligt både for spillere og vores mange frivillige hjælpere, siger Børge Nielsen fra Fredericia Bankocenter.  

Annonce

Vi følger naturligvis stadig i alle sammenhænge regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og tager de nødvendige forholdsregler i forhold til afstand og værnemidler. 

Røgfrit Bankocenter!

Når bankospillet genoptages, vil hele centret være røgfrit. Fredericia Bankocenter har benyttet corona – pausen til at opgradere hele centret til røgfrie lokaler. For at tilgodese ”rygende” spillere er der blevet opført og indrettet udendørs rygerpavillon ved parkeringsplads. Ligeledes er blevet tilføjet ekstra handicap-parkering i umiddelbar nærhed af centrets indgang.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer