Urbania Street Food har fået en fantastisk start med bankoevents. De får folk til at valfarte til Street Food, der afholder banko hver 14. dag.

Det startede med julebanko, men nu er det blevet en fast begivenhed, hver 14. dag på Urbania Street Food med banko.

“Sandheden er, at jeg ikke ved, hvorfor det pludseligt er populært. Jeg er i tvivl om, det altid har været populær eller om vi har ramt en god bred masse,” siger medindehaver af Urbania Street Food, Brian Løkkegaard, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Om det er fordi vi rammer noget, hvor høj og lav, bred og smal kan være i samme rum, skal være usagt. Man kan sidde at hygge sig sammen, hvor det er helt nede på jorden og man har et hyggeligt rum. Jeg kan ikke sige, hvorfor det er så populært på Urbania, men én ting er sikkert. – vi har mange, der kommer igen og vi er nu oppe på femte bankomandag. Trods en håndboldkamp i mandags, hvor vi var bange for vi tabte til besøgende pga. det, havde vi stadig fuldt hus med over 100 bankospillere.”

Foreløbigt har Urbania Street Food valgt at afholde banko hver 14. dage, og der kommer gengangere.

“Vi kører banko hver 14. dag og der er nogle, der kommer hver gang og nogle, som kommer hver gang. Vi har ramt et lejde, hvor man kan få en siddeplads og det er skidsjovt,” fortæller Brian Løkkegaard.

Inspirationen til banko i street food-konceptetet er kommet af flere veje. Brian Løkkegaard har qua sin fortid i diskoteksbranchen prøvet banko i den forbinelse, men han har også oplevet det i anden sammenhæng.

“Jeg har prøvet banko både i forbindelse med diskoteket, men jeg har også tilfældigvis ramt det i forbindelse med, at jeg besøgte Storms Pakhus i Odense. Til min forundring var det unge mennesker, der kom til det i Storm Pakhus. Jeg havde en formodning om, at det var den lidt grå og ældre del af befolkningen, der kom til banko, men jeg blev overrasket,” udtaler Brian Løkkegaard og fortsætter:

“Vi har ramt meget bredt med vores aldersgruppe, som kommer til banko. Den yngste i mandags var syv år, og den ældste var 80 år. Vi spænder rigtig bredt, og har fået i både drenge, piger, mænd og kvinder. Der er ikke nogen kasse, som man lige kan pakke deltagerne ind i. Der er dog nogle, som kommer i tøsegrupper, som har gjort det til hygge at komme her trofast,” lyder det fra Brian Løkkegaard.

www.eventc.dk