Lørdag i Fredericia Idrætscenter var der bankfolk i hopskud og intenst forsvarsspil, da 30 hold fra danske banker og sparekasser spillede mod hinanden ved det uofficielle hånsboldmesterskab for pengeinstitutter, hvor også landstræner Gudmundur Gudmundsson lagde vejen forbi. Stine Bjerre, TV2’s studievært, bidrog også til den gode stemning, da hun interviewede spillerne om taktik, resultater, sejre og nederlag.

Det var Dansk Håndbold Forbund og håndboldherrernes hovedsponsor, Totalkredit, der havde inviteret rådgivere fra hele landet til at dyste på andet end renter og lån.

”Pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet var i januar med til at skabe en fantastisk opbakning til håndboldherrerne under VM, og i dag har de vist, at de også har masser af gejst, når det gælder deres eget spil på banen. Håndboldherrerne står for nogle af de værdier, vi i Totalkredit og pengeinstitutterne deler med dem – ikke mindst begejstring, holdånd og viljen til at være bedst. Værdier, som jeg er sikker på, vil smitte af på rådgiverne og deres evne til at strække sig ekstra langt for at hjælpe vores kunder,” siger Ole Lund, marketingdirektør i Totalkredit.

Gudmunddur var imponeret

Vinder af turneringen blev Arbejdernes Landsbank, og Vestjysk Bank og endnu et hold fra Arbejdernes Landsbank løb med sejren i turneringens hhv. B- og C-række. Landstræner Gudmundur Gudmundsson var kommet til Fredericia for at uddele præmier til vinderne, og landstræneren havde masser af roser til de håndboldspillende bankfolk:

”Det er et imponerende engagement, bankfolkene tager med på banen. Der bliver virkelig gået til den, og niveauet er overraskende højt. Det var nogle meget kvalificerede hold, der var godt besat med dygtige spillere over hele linjen,” siger Gudmundur Gudmundsson.

Det er fjerde gang, at der afholdes et uofficielt håndboldmesterskab for pengeinstitutter. Ved turneringen, hvor der både blev givet og modtaget sportslige bank, blev der også uddelt præmier for bl.a. bedste holdånd, bedste kampråb og flotteste håndboldben.

(Foto: PR )