Bankdata har det bedste omdømme i sin kategori af virksomheder i Danmark. Det viser en ny undersøgelse fra finansmediet Finanswatch og analysevirksomheden Wilke.

For sjette år i træk udgiver mediet Finanswatch og analysevirksomheden Wilke en stor måling af de store finansvirksomheders image. I kategorien ‘Datacentraler’ indtager Bankdata en førsteplads. Det sker efter, at Bankdata tog et markant spring på listen og landede på en andenplads sidste år.

Det er ikke første gang, at Bankdata oplever en fremgang på imageundersøgelser. I efteråret var Bankdata højdespringer på Universums store årlige undersøgelse. Her placerede næsten 8.000 respondenter Bankdata som én af de 25 mest attraktive it-arbejdspladser i Danmark.

– Vi har et godt omdømme, og det kan vi også se, når vi rekrutterer. På trods af et presset marked lukkede vi samtlige 231 åbne stillinger i 2021. Medarbejderne vil gerne have et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til både ambitioner og familien – og det tilbyder vi, siger Mette Marie Buhl, direktør for HR, Kommunikation og Strategi i Bankdata.

Om undersøgelsen

Ifølge Finanswatch og Wilke er rapporten den “største måling af de store finansvirksomheders image som arbejdspladser blandt de ansatte i finanssektoren”. Næsten 2.500 medarbejdere i finanssektoren har vurderet de største virksomheder i finanssektoren i forhold til ledelsen, lønvilkår og karrieremuligheder – og ikke mindst ud fra deres ønsker til den ideelle arbejdsplads.

Om Bankdata

Bankdata er en af Danmarks største it-virksomheder med +800 medarbejdere. Bankdatas løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder.

Bankdata blev stiftet i 1966 og har i dag kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus.

Bankdata er ejet af otte danske pengeinstitutter; Jyske Bank, Sydbank, Ringkjøbing Landbobank, Sparekassen Sjælland-Fyn, Skjern Bank, Djurslands bank, Nordfyns Bank og Kreditbanken.