Jesper Ballegaard bliver ny underdirektør i Bankdata. Han skal lede et område med fire større afdelinger og herunder en nyoprettet afdeling, der samler alle virksomhedens UX’ere med henblik på at styrke brugeroplevelsen af it-virksomhedens systemer.

“Jesper har bevist, at han er en kapacitet inden for product leadership. Med ham ombord er vi klar til at rejse ud på en mission, der er kritisk for vores strategi, hvor customer experience spiller en nøglerolle,” siger Christian Wiese, direktør for kapitalmarked og forretningsudvikling i Bankdata.

Selv forklarer Jesper Ballegaard at hans personlige ambition er at styrke den produktorienterede tilgang i Bankdata.

“Jeg er motiveret af at skabe og designe produkter, hvor kunden oplever en sammenhængende produktsuite der understøtter og effektiviserer brugerens arbejde lige meget om det er baseret på flere forskellige underliggende systemer som er udviklet over tid. Da jeg fik at vide, at Bankdata gerne ville styrke deres indsats her, var jeg naturligvis interesseret. Finansiel IT er et helt nyt domæne for mig, og det er jo spændende i sig selv,” udtaler Jesper Ballegaard.

Flot karriere i Systematic
Jesper Ballegaard forlader en direktørstilling hos Systematic. Gennem 13 år har Jesper Ballegaard gjort karriere hos den aarhusianske it-virksomhed, der blandt andet har markeret sig ved at blive markedsleder inden for it-systemer til nationale militære forsvar. Det er netop dette område, hvor Jesper Ballegaard har været direktør – senest som Director, Defence Product Development.

”Militære operationer foregår stort set altid i en koalition mellem flere lande. Derfor er det vigtigt for kunderne at it-systemerne fungerer sammen uden de store forstyrrelser. Hos Systematic lykkedes det os at skabe en suite af produkter, som efterhånden blev en branchestandard som kunderne tog udgangspunkt i og krævede, at andre skulle kunne tappe ind i. Det samme er gældende i den finansielle verden, hvor systemerne indgår i et komplekst samspil. Det kan jeg bidrage til.”

Jesper Ballegaard er bosat i Tåning ved Skanderborg med sin hustru og to døtre.

Om Bankdata
Bankdata er én af Danmarks største finansielle it-virksomheder. Bankdata ejes af de ni danske banker Alm. Brand Bank, Djurslands Bank, Jyske Bank, Kreditbanken, Nordfyns Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland-Fyn og Sydbank. De ni banker servicerer tilsammen over 1,8 mio. bankkunder. Bankdata har eksisteret siden 1966 og beskæftiger ca. 700 medarbejdere. Virksomheden har hovedsæde i Fredericia og udviklingscentre i Silkeborg, Aarhus og i Gurugam i Indien.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer