Forside Fredericia Ballade efter FC Fredericias kamp: Sten smidt efter spillerbus og tilråb mod...

Ballade efter FC Fredericias kamp: Sten smidt efter spillerbus og tilråb mod politiet

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i villa

Mellem fredag klokken 07:45 – 14:08 har der været indbrud i en villa i Overgade i Skærbæk. Et stuevindue er blevet opbrudt, og der er stjålet en PH-bordlampe og flere Royal Copenhagen-fade.

Spirituskørsel og kørsel uden førerret

Lørdag klokken 23:08 blev en 37-årig mand fra Fredericia sigtet for spirituskørsel i Dronningensgade.

I fredags klokken 20:09 blev en 58-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, stoppet på motorvejen ved Taulov. Han blevsigtet for at køre uden førerret.

Sigtelser efter FC Fredericias kamp

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard beretter om, at der var god stemning til FC Fredericias kamp søndag eftermiddag, men efter kampen var der enkelte episoder, som fik politiet i aktion.

Umiddelbart efter kampen, mellem klokken 15:45 – 15:53 er der blevet kastet en sten efter Thisteds spillerbus, men den ramte ikke. En er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse, men der er ikke oplysninger om den pågældende person endnu.

Klokken 15:55 gik flere personer på Lumbyesvej, da de forlod Monjasa Park. I den forbindelse råbte flere højlydt af politiet, blandt andet blev der råbt “Politikontrol, skaber mere vold.” Fire unge mænd blev derfor sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Det drejer sig om to 21-årig mænd fra Fredericia, en 20-årig mand der ikke er fra lokalområdet og en 20-årig mand fra Fredericia.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://www.lecture.dk/moms-dining/
Annonce
DEL