Café FICs café i badeland har fået en sur smiley og et bødeforlæg efter et kontrolbesøg af Fødevarestyrelse.

D. 26. juli var Fødevarestyrelsen på besøg i badelandscaféen, og en række forhold til blev konstateret, som gjorde, at der nu er kommet en sur smiley.

I kontrolrapporten, som kan læses i fuld længde her, står der blandt andet:

“Det indskærpes, at der ikke må være direkte adgang fra toiletterne til lokaler, hvor der håndteres fødevarer. Følgende er konstateret: Dør mellem toilet og forrum til toilet, dør mellem forrum og cafe, hvor der opbevares og håndteres fødevarer, stod begge åbne på tilsynet. Ligeledes mangler dør mellem lager og forrum til toilet.”

“Det indskærpes, at håndvaskene skal være forsynet med faciliteter til hygiejnisk vask og tørring af hænderne. Følgende er konstateret: Der var ikke mulighed for engangaftørring ved håndvaske. Virksomheden havde følgende bemærkninger: Virksomheden oplyser, at der rettes op på forholdet med det samme. Indskærpelse medfører gebyrbelagt opfølgende kontrol.”

Caféen har fået et administrativt bødeforelæg på 10.000 kroner som følge som følge af temperaturmålingen ikke passede.

“Virksomheden opbevarede forstegte hjemmelavede kyllingenuggets og pizzasnegle med kød ved en opbevaringstemperatur på 18.2 °C, målt med luftføler. Temperaturen i kyllingenuggets blev med indstikstermometer målt til 12,2 °C. Virksomheden kasserede fødevarerne under tilsynet,” står der i kontrolrapporten, hvor der to mindre forhold, som heller ikke er i orden.

Det drejer sig om en en blæser i køkkenet, som under tilsynet var støvet. Det sidste forhold er, at den udvendig dør til forrummet under tilsynet stod åben, og at der ikke var monteret et fluenet.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00