Som mange har bemærket, skrider det fremad med BackyardBurgers komme til Fredericia. BackyardBurger forventer nemlig at åbne medio eller ultimo marts, og er begyndt at annoncere efter arbejdskraft til burgerrestauranten. 

Fredericia AVISEN har fulgt ombygningen af den historiske bygning, og kunne se, at man var nået langt. Derfor spurgte vi indehaveren af BackyardBurger Peder Clausen Hansen om en opdatering.

BackyardBurger placeres mellem Vestre Ringvej og Vejlevej i Fredericia.

“Vi er temmelig langt, og håber at åbne medio eller ultimo marts. Vi mangler endelig tilladelse fra kommunen, og deadlines fra et par leverandører,” siger Peder Clausen Hansen til Fredericia AVISEN.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen
Om BackyardBurger

BackyardBurger er startet i maj 2015 med det formål at yde den oprindelige burger retfærdighed. BackyardBurger laver klassiske burgers med de bedste råvarer vi kan finde.

BackyardBurger har et mål om at hver eneste gæst skal have en oplevelse der er bedre end noget de har oplevet andre steder.

BackyardBurger stræber efter hele tiden at forbedre konceptet og kvaliteten af vores produkter. Derfor vil man også opleve, at der sker jævnlige ændringer i menuen, og i den måde vi laver de enkelte produkter. BackyardBurger er ikke med i nogen kæde, og derfor udvikler vi selv løbende. Dette sker med hjælp fra medarbejderne og ikke mindst deres gæster.