Fredericia AVISEN har tidligere besøgt Babyhule på Devantiersvej. Babyhule er meget velfungerende på webshoppen, men nu blomstrer Michelle Boring Haugsted også på børnebazar.

Michelle Boring Haugsted tog på børnebazar i Aarhus for at promovere sine produkter.

“Jeg havde en forventning om, at jeg gjorde det for at markedsføre mig selv, men jeg måtte melde næsten udsolgt inden messen var forbi”, siger Michelle.

Børnebazar var i begge haller ved Ceres Park, og det der skulle være markedsføring og promovering, endte i storsalg og direkte kontakt med følgere af Babyhules instagram og facebook.

Børnebazar
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

For Michelle betød det at komme ud af hulen også, at hun fandt ud af, at mange af de potentielle kunder allerede kendte Babyhule fra de sociale medier.

“Flere af følgerne føler jo, at de kender en, og de 300 visitkort, jeg havde med slap allerede op tidligt søndag. Det var super dejligt at blive modtaget på den måde, og at mange allerede kendte mit lille firma”, siger Michelle. Følgerne ville gerne snakke, mærke på stoffet og produkterne.

Børnebazar
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er ikke billigt at have en stand på en stor børnebazar, og flere som Michelle havde snakket om, at de synes, det var for dyrt. Men Michelle tog imidlertid chancen og har ikke fortrudt et øjeblik. Søndag var der næsten helt udsolgt hos Babyhule.

“Specielt den populære babynest blev revet ned af hylderne, der er nu kun fire tilbage i butikken”, smiler Michelle.

Søndag aften da Michelle kom hjem, begyndte der at rulle flere bestillinger ind i webshoppen. Det er så fortsat her mandag og tirsdag. “Succesen var ikke kun salget, men det at blive genkendt, og man kunne høre folk snakke om mine produkter, det var lidt en bekræftelse”, siger Michelle.

Børnebazar
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Selve den fysiske butik på Deventiersvej har haft lidt en sløv start, men heldigvis har Michelle sit værksted her. Ordrer er der nok af og de sidste fire uger har der har været kunder hver dag. “Det er ligesom om, at dem der kommer ind, har forstået konceptet. De kommer med betræk til specielpuder og lagner i specielle mål”, siger Michelle.

Børnebazar
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Selv om Michelle har drøntravlt og nu skal sy på livet løs for at få fyldt op på hylderne, samt få ordrebogen nedbragt, har hun også haft tid til nye produkter. Der er kommet slanger i hulen, de søde slanger er dog ikke så farlige, som sengerandsslanger. Desuden er efterspørgslen på babytøj også ved at udmunde i en sommerkollektion af babytøj.

Babyhule
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN