Forside Erhverv Babyhule lukker – der skal mere tid til egne børn

Babyhule lukker – der skal mere tid til egne børn

DEL
babyhule
Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN har været med siden Michelle Boring Haugsted startede sine iværksætterdrømme på Devantiersvej med Babyhule. Desværre lukker den fysiske butik og Randalsparken bliver en butik mindre.

Det var med stor ærgrelse fra mange af Babyhule’s følgere på Facebook, at de kunne læse, at butikken lukker. Michelle Boring Haugsted vælger sin familie fremfor drømmen om det selvstændige liv med Babyhule.

“Jeg har valgt at lukke, fordi jeg gerne vil have mere tid med mine to små børn”, siger Michelle og fortsætter:

“Netbutikken vil fortsætte til alt er udsolgt. Jeg har fortsat en tøjkollektion på vej til levering i januar, så der vil være varer i butikken frem til sidst i januar. Butikken vil sidst i december have begrænset åbningstider, da vareudvalget mindskes stærkt her i ophørsudsalget”.

Skulle man være i besiddelse af et gavekort, så er det en god ide at få det indløst, sidste frist er sidst i januar.

Vi snakker med Michelle om, hvad hun så skal lave med alt den tid, hun får, når hun slipper iværksættertrangen og slukker for symaskinen på Devantiersvej.

babyhule
Billede fra butikken i Randalsparken. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Hvordan ser fremtiden så ud?

“Fremtiden er stadigvæk uvist, men det bliver nok forhåbentligt et 7-15 job som social og sundhedsassistent, tilbage til det virkelige arbejdsliv”, siger Michelle.

Hvordan har det så været at springe ud som iværksætter?

“Det har været en fantastisk rejse at drive Babyhule. Med hårdt arbejde har jeg opnået en stor succes, jeg ikke havde turde håbe på, derfor er det også vemodigt at stoppe nu, da jeg ser en lys fremtid for babyhule. Men det var desværre forbundet med rigtig mange arbejdstimer”, siger Michelle.

Hvad har dine kunder og følgere sagt til, at du lukker?

“Jeg har fået mange beskeder i indbakken, og flere kunder i butikken har giver udtryk for, at de er så kede af, at Babyhule lukker. Men der har også været stor forståelse for valget. Målgruppen er jo forældre med børn og hvem vil ikke gerne have mere tid med deres børn”, afslutter Michelle.

Babyhule ligger på Devantiersvej 7 i Randalsparken, der er ophørsudsalg og du kan se de store tilbud og hjælpe Michelle med at tømme butikken her