Lørdag den 7. maj 2022 gik Axeltorvs Venner i luften i strålende solskin med et brag af kræmmermarked, der var levende musik fra ikke mindre end tre orkestre, Grumpy Ducks fra Gørding, den lokale sangerinde Helene og John made Jon fra Kolding.

Hos både de professionelle stadeholder, tilrejsende som lokale kræmmere var der et bredt udbud af varer som mange lokale kikke på. Måske mors dags gaven blev købt der?

Torben Sten Nielsen havde debut med Axeltorvs pølsevogn og servede gode griller udenfor forretningen. Torben vil med en fortid som bager satse på et bredere sortiment af pølsebrød og andre specialiteter.

Rart, der kom liv i det gamle torv, igen og sikkert er, at det torv der har været en central plads i byen siden dens anlæggelse i 1895 og været plads for byens markeder, fortjener at få pulsen tilbage

Den sidste gennemgribende renoveret gjorde pladsen til en gold stenørken og mindre familie venlig. Uden de mange ildsjæle der bakker op om Axel Torvets Venner og sikre gennemførelsen af underholdning og kræmmermarked var pladsen sikkert mindre festlig.