Et samarbejde mellem FHK og AVISEN gør det muligt, at opgøret mellem FHK og TMS Ringsted livestreames.

Pga. de nye Covid-19 retningslinjer, der blandt andet gælder i Fredericia, kommer der ingen tilskuere til torsdagens opgør mellem FHK og TMS Ringsted. Derfor har den rettighedshavene TV-station, TV 2, givet alle klubber lov til at livestreame deres opgør, hvilket normalt ellers ikke er tilladt, men der gøres en undtagelse i denne særlige situation, hvor klubbernes mange trofaste fans ellers ikke kan se deres hold løbe på banen. I Fredericia Håndboldklub har man derfor indgået en aftale med AVISEN om at livestreame kampen.

»Stod det til os, så ville vi allerhelst have en kamp med 2.000 tilskuere i thansen ARENA, men når vi nu har disse omstændigheder er det den bedste løsning. Derfor glæder det mig, at vi har fundet en løsning sammen med FHK, der gør, at vi kan vise byens håndboldflagskib til de mange håndboldglade Fredericia-borgere. FHK er en del af byens DNA, ligesom FHK er en stor del af vores DNA på AVISEN. Som Fredericia-dreng bliver det også specielt for mig at være en del af hele setuppet, der gør det muligt, at få transmitteret kampen ud til borgerne i 7000 Fredericia og de mange andre håndboldinteresserede danskere,« siger Chefredaktør på AVISEN, Andreas Dyhrberg Andreassen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kommentator til kampen vil blive netop Andreas, der undervejs vil blive suppleret af vores Sportsredaktør, Patrick Viborg Andersen, der vil komme med inputs.

»Selvom vi kommer til at livestreame opgøret i samarbejde med FHK, så er det vigtigt for os som medie at formidle kampen på skrift, og derfor vil jeg have både et fokus på det, men også løbende komme med vurderinger til at supplere Andreas’ kommentering. Jeg har via min erhvervsmæssige fortid, som ansat hos blandt andet håndboldsitet Hbold.dk og statistikfirmaet TV Graphics, der blandt andet har TV 2 som kunde, været tæt på mange store sportsbegivenheder, men jeg har aldrig prøvet selv at skulle være kommentator på en kamp på den måde. Det bliver derfor en speciel oplevelse, som jeg virkelig glæder mig til,« siger Sportsredaktøren.

http://adp-as.dk

Kampen mellem FHK og TMS Ringsted fløjtes igang torsdag klokken 18:30, men allerede fra klokken 18:00 vil du kunne følge livestreamet med optakt her. Signalet deles fra FHKs Facebookside.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jesper Trentemøller
Jesper Trentemøller
1 måned siden

Vil gerne se kampen på live rv