Finalen i verdens største golfturnering for amatørspillere. Det er, hvad Jesper Bennike og Jesper Nielsen-Terp kan se frem til, efter at de for nyligt vandt den danske afdeling af den verdensomspændende golfturnering, Audi Quattro Cup. Mere end 64 finaleteams dystede om den danske sejr, men det blev altså et Audi Frederica-inviteret golfpar, der løb med en suveræn førsteplads og dermed kvalificerede sig til verdensfinalen, der afholdes i Mexico til november og ind starten af december.

– Det var kæmpe stort for os at vinde. Selvom det er en amatørturnering, så er der et enormt setup bag, og hele oplevelsen er generelt meget professionel, siger den ene del af vinderparret, Jesper Bennike og bliver suppleret af golfmakker, Jesper Nielsen-Terp:

– Man følte sig næsten som en topprofessionel golfspiller, og det var sjovt at prøve. Nu glæder vi os selvfølgelig bare helt vildt til at spille finalen i Mexico, som uden tvivl bliver kæmpe stort. Og forhåbentlig vi kan tage et verdensmesterskab med hjem til Fredericia.

Finalen i den danske kvalifikationsturnering fandt sted på Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, hvor 64 finaleteams fra i alt otte indledende runder fordelt over hele landet spillede med om sejren. I verdensfinalen i Mexico deltager spillere fra over 50 forskellige lande.

Audi turnering er populært tilløbsstykke
Audi Quattro Cup er en turnering, hvor de arrangerende Audi-forhandlere inviterer deltagerne. For Audi Fredericia blev den indledende lokalrunde afholdt på Royal Oak i Jels, hvorfra fem par gik videre til landsfinalen. Men forretningen på Kongens Kvarter i Fredericia kunne have stillet med flere hundrede golfspillere, hvis der havde været plads i den attraktive turnering.

– Vi mærker tydeligt, at turneringen her er populær blandt vores kunder, og der er altid rift om pladserne til at deltage. Jeg tror, at det hænger sammen med den stemning, som turneringen er kendt for. Den er dybt professionel, og alle går ind for at vinde, men samtidig er der plads til, at man også hygger sig undervejs på runden. Turneringen er derfor også en god anledning for os til at styrke relationen til vores kunder, som vi gerne vil prioritere højt, siger filialdirektør hos Audi Fredericia, Kim Sørensen

750 lokale turneringer i hele verden bliver gennemført indtil verdensfinalen afholdes den 29. november-3. december på det eksklusive Sheraton Hacienda Del Mar i Las Cabos i Mexico. Turneringen er blevet afholdt siden 1991, og kan således i år fejre 25 års jubilæum. Gennem tiden har mere end 1,2 millioner amatørgolfspillere fordelt på 55 forskellige lande deltaget i den attraktive turnering.