Audi Fredericia og Alsik Hotel i Sønderborg har indgået et samarbejde, der går ud på, at bilvirksomheden kommer til at have en elbil i form af en Q4 holdende hos hotellet, som er lokaliseret i hjertet af Sønderborg.

Formålet er, at de kan låne elbilen ud til besøgende gæster i en halv dag, så hotelgæsterne har lettere ved navigere rundt og udforske lokalområdet.

Det er en aftale, der også er med til at kaste et blik på den grønne omstilling, og samtidig kan hotelgæsterne få sig en god oplevelser. De besøgende kan nemlig bruge Fredericia Audis Q4-bil til at komme bæredygtigt rundt, så man kan opleve, hvad Sønderborg har at byde på. Derudover kan de se, hvor de får deres råvarer fra til hotellets restauranter, så derfor vil Fredericia Audi i fællesskab med Alsik Hotel tilbyde en bilservice, som optimerer oplevelsesværdien.

– Alsik i Sønderborg gør allerede en masse for klimaet og har et stærkt bæredygtighedsprincip. Det vil vi også gerne bidrag til, og de var super positive over for ideen, så det bliver ikke svært at få implementeret. Det booster deres bæredygtighedsprincip, og vi får udbredt vores brand, så det er en win-win for begge virksomheder, siger filialchef hos Audi Fredericia, Morten Møller Andersen.

Han kom på ideen en aften, hvor han så fjernsyn, og her gik man i udsendelsen meget op i at råvarerne kom fra lokalområdet, hvilket var et eksempel på den stigende appel til borgere om at nærstudere- og udforske lokalområdet i højere grad. Her fik Morten Møller Andersen ideen om, at det er lettere at komme ud til lokalområdet og opleve seværdighederne, hvis man også kan transportere sig fra a til b med et grønt og klimavenligt transportmiddel.

Her kom han i tanke om, at Alsik Hotel er et godt partnerskab, da i forvejen har et stort fokus på bæredygtighed. Hotellet er en del af Danfoss og har en masse initiativer for at fremme den grønne dagsorden.

Alsik Hotel i Sønderborg, Denmark, er ikke alene Syddanmarks største hotel – det er også et af Nordeuropas mest bæredygtige og CO2-neutrale hoteller. Højteknologiske løsninger sikrer energieffektiv styring af varme og ventilation, samtidig med at gæsterne opnår mest mulig komfort, hvilket er en tilgang, som hotellet dyrker.

De ønsker at skabe højest mulige energieffektivitet og CO2-neutralitet på 76 procent, og det fletter naturligt med Fredericia Audi, som også har store ambitioner for den grønne omstilling fremtiden.

Derudover ligner hotellets segment af kunder de samme, som anvender Audi-produkterne, og derfor er det et godt match, der er blevet etableret.

– Sønderborg har et Projekt Zero og skal sænke deres co2 lang tid før resten af landet, derfor er det en sjov og interessant vinkel at vi bruger vores Q4 Etron til at få folk rundt i det sønderborgske, udtrykker filialchef hos Audi Fredericia, Morten Møller Andersen.

Bilforhandleren vil fortsat lede efter samarbejdspartnere uden for Fredericia, som interesserer sig for at sætte nogle indsatser i gang, der fokuserer på grøn omstilling. Således er samarbejdet med Alsik Hotel et startskud for strategien, der skal gøre borgerne mere bevidste om mulighederne og oplevelserne ved et lokalsamfund.