I går afholdt Audi Fredericia 10 års fødselsdag for det flotte bilhus i Kongens Kvarter. Filialchef Kim Sørensen og kolleger havde disket op med lækker mad, elegante biler, musik og godt samvær.

Tirsdag eftermiddag havde Audi Fredericia inviteret til reception i anledningen af de første 10 år i Fredericia.

Audi Fredericia fyldte 10 år. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Folkemusikeren Nicklas Ejby sang Always Look on the bight side of life, rundbordene var beklædt med hvide duge, det kubikformede møde- og fremvisningsunivers på førstesalen var mørklagt, stearinlysene var tændt, al verdens tapas – sliders med pulled pork, kyllingespyd, croissants, rugbrødschips, aioli og meget andet lækkert var sammen med personalet og gæsterne hos Audi Fredericia med til at danne rammerne for en god markering af de 10 år i Fredericia.

Blandt gæsterne var Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, EventCs Ulrich Nicolaisen, T. Hansens Kim Toft, Teaterchef Søren Møller, Audi Fredericias første chef, Claus Bjerring Christiansen og mange flere.

Filialchef Kim Sørensen, Audi Fredericia fyldte 10 år. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

I forskellige afkroge af det store bilhus blev der netværket og set på biler, talt om de første 10 år, Audis betydning for Fredericia og ikke mindst hilst på de mennesker, som gjorde dagen mulig.

Lidt i fire var det filialchef Kim Sørensen, der gik på scenen og tog os med på et tilbageblik gennem de første 10 år. Med stolthed fremviste han en film, der tog os med fra første spadestik til det færdige hus. Undervejs kunne man med egne øjne se, hvilket fantastisk hus, der dannede vejen for de store virksomheder langs motorvejen, man fristes næsten til at sige: Med tysk præcision. Kim Sørensen talte om det, at Audi Fredericia så dagens lys under en finanskrise, men alligevel står her 10 år senere, og der kan være flere vanskeligheder ved at implementere el-bilerne hos Audi, men han var fuld af håb for, at det var næste skridt for det stærke tyske brand. Kim Sørensen roste også sit personale og var glad for at se de mange Audi-ambassadører, der var mødt op i dagens anledning.

Lækkerierne. Audi Fredericia fyldte 10 år. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Også Borgmester Jacob Bjerregaard var med – ikke fysisk, men på en videohilsen, hvor han roste Audi for sit engagement i byen, og ikke mindst virksomhederne, der var og er med til at løfte Fredericia. Derudover udbragte han et leve for virksomheden.

Fredericia AVISEN talte også med Fhv. Borgmester Uffe Steiner Jensen om Audi Fredericias indtog i Fredericia og ikke mindst virksomhedens betydning.

“Vi anså Audis komme til Fredericia, som begyndelsen på udviklingen af det store DanmarkC-område, altså sådan for alvor. Byggeriet var blandt de første, og så var det et højkvalitetsprodukt, de skulle sælge og et højkvalitetsbyggeri. Det kunne løfte vores by, hvilket jeg også vurderer, at Audi har været med til, alene omtalen der fulgte i kølvandet gav Fredericia meget,” sagde Uffe Steiner og fortsatte:

“Det er min fornemmelse, at det også er gået godt for Audi i Fredericia, og placeringen var den helt rigtige. Det er spændende at se, hvad der er sket nu 15 år efter, vi satte den første spade i jorden i selve området, ja det er faktisk en fornøjelse, og her skal der også lyde en stor tak til Audis medarbejdere og topchefer, der troede på Fredericia.”

Receptionen sluttede kl.17.00, men flere valgte at blive lidt længere – det kan være svært at komme hjem, når der dufter af biler – og god mad.

Tillykke Audi. Tillykke Fredericia.

https://www.eventc.dk/events/