E-sport er verdens hurtigste voksende sportsgren og i går måtte jeg selv zappe mellem Champions League i fodbold og Esl Pro League sæson 7 live fra Mexico. Det skal siget at for mig er Champions League i fodbold det ypperste, men det får konstant konkurrence a E-sport i min verden.

Astralis er videre som gruppevindere til semifinalerne som spilles søndag. De vandt i går over verdens bedt rangerede hold FaZe, med den danske holdkaptajn Finn “Karrigan” Andersen.

Specielt Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz præsterede imponerende 45 kills i banen Train, og man kan sige at det var en flyvende start for den nye sammensætning på Astralis.

Se hvordan Train banen udspillede sig her

Vi skrev tidligere om tilgangen af Emil “Magisk” Reif og man må sige han har fundet sig godt til rette i stolen, det bliver spændene af se hvad turneringen bringer af point til verdensranglisten hvis de går hele vejen til finalen, som spilles i Verizon Theatre i Dallas Texas, når vi når til slutningen af maj.

Astralis officielt Teamphoto

RFRSH Entertaintment som står bag både Astralis og Heroic, må have svært ved at få armene ned, først overhaler Heroic den anden danske storhold North på verdensranglisten og få dage efter slår Astralis verdens nr. 1.