16 Counter Strike-hold mødtes i Stockholm i den turneringsform som hedder Corsair Dreamhack masters. Med en præmiesum på 250.000 Dollars og de største navne på verdensscenen, var North ikke spået de store finalechancer.

Men tingene kom til at se anderledes ud i Stockholm hvor F.C. København og Nordisk Films esport hold North løb med sejren efter en jævnbyrdig finale. Tre danske hold var repræsenteret i den store Dreamhack mastersfinale, og Heroic var første hold til at forlade turneringen. Heroic, der er i samme organisation som Astralis, forlod turneringen allerede i fredags.

Astralis topper stadig verdensranglisten, og har været nærmest urokkelig på deres førsteplads, men det skulle være de nationale rivaler fra North, som fik den sejr, de havde ventet på længe.

Finalens store spiller blev Mathias “MSL” Lauridsen for North og første map var Dust2, et map som North tidligere i turneringen havde fået et æg i, da de tabte 16-0 til Mousesport. I finalen var det en anden sag og forventningerne til dem var helt væk, de slog Astralis på magisk vis med 16-1 på Dust2. Train var kaldt ud som næste map og der var Astralis for stærke og tromlede North med 16-6 og tredje map skulle i spil som det afgørende. Sidste map var Overpass og her blev der kamp til stregen men North vandt deres måske vigtigste sejr med 16-11.

North har nemlig ikke bare slået Astralis én, men to gange i løbet af turneringen, mens det er også er blevet til en sejr over ukrainske NaVi, der er nummer to i verden, så mon ikke at løverne fra North kravler lidt op af verdensranglisten hvor de inden turneringen var på 10. pladsen.

Mathias “MSL” Lauridsen fra North blev efterfølgende kåret som turneringens mest værdifulde spiller og det er uden sidestykke den største sejr for North. Astralis er nok stadig af finde som nummer et i verden og næste gang de møder North er der lagt i kakkelovnen for revanche.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/69163?