Forside Danmark Astralis i revanche-jagt i Royal Arena 3. november!

Astralis i revanche-jagt i Royal Arena 3. november!

DEL
Blast Pro Series
Foto af Astralis i den nye trøje med eSports.com på den ene brystkasse Foto: RFRSH Entertainment

BLAST Pro Series, København, 2. og 3. november er en del af aftalen, og her venter der publikum en helt speciel oplevelse: Det første hold, der er annonceret er ingen ringere end de danske verdensstjerner fra Astralis, der jagter revanche for nederlaget i den intense finale i 2017. 

Modsat den første turnering medbringer holdet denne gang en af de absolutte verdensstjerner: Nicolai “dev1ce” Reedtz:

“Jeg missede desværre den første BLAST i Royal Arena med sygdom, og det var virkelig en af de værste oplevelser i mit liv! Gutterne taler stadig om, hvor vildt det var at spille foran et dansk publikum i Royal Arena og nu ser jeg bare frem til, at få lov til at gøre det samme!”

En af turneringes store oplevelser og profiler var Peter “Dupreeh” Rasmussen, som slet ikke kan få armene ned over, at skulle spille i Danmark igen:

“Det var helt vildt at opleve, hvordan det danske publikum var ved at blæse taget af Royal Arena. Jeg glæder mig helt sindssygt til, at spille foran 12.000 tilskuere igen, og vi vil gøre alt for at få lov til at hæve guld-trofæet foran alle vores danske fans. Der er længe til november, men jeg er glad for, at vi allerede nu ved, vi skal spille der igen, og vise verden, hvad vi kan i Danmark, og hvor sindssygt stor opbakning vi har i Danmark.”

“Esport vokser helt vildt alle steder, men alle der har deltaget kan skrive under på, at en af de absolut fedeste turneringer at deltage i er danske BLAST. Det er en af de events, man aller helst vil spille – og vinde!”

Esport i verdensklasse

I forbindelse med premieren i 2017 slog DR3 flere seer-rekorder og turneringen blev vist live på tv i mere end 70 lande. Næsten 5 millioner fulgte med online, hvoraf 2.5 millioner tunede ind via streamingtjenesten Twitch.

BLAST Pro Series er esport i verdensklasse i et nyt, eksplosivt format for både den nysgerrige og den hard core fan af esport.

6 af verdens bedste Counter-Strike hold kæmper samtidig på den ikoniske A-formede scene foran Danmarks største digitale skærm set-up i en arena, der er designet for at skabe den ultimative publikumsoplevelse.

Eventen i Royal Arena afvikles 3. november fra kl. 12-22. Detaljer om programmet offentliggøres i forbindelse med billetsalgets åbning. Billetsalget åbner 30. april kl. 10

Premieren på BLAST Pro Series i Royal Arena sidste år blev overværet af en fuldstændigt udsolgt Royal Arena.

Det forventes at der kommer tryk på billetsalget igen i år, hvor salget foregår via ticketmaster.dk/BLAST.

De aller-ivrigste kan dog allerede sikre sig billet d. 27. april, hvor forsalget åbner for alle, der har skrevet sig på ventelisten via BLAST News på blastproseries.com.