Astralis Groups FIFA-hold, Future FC, kan i dag offentliggøre en ny spiller-tilgang: Det 17-årige israelske stortalent Roee “Roee” Feldman, som sammen med dansk-tyrkiske Fatih Üstun officielt tiltræder organisationen i dag, 1. Oktober.

Trods sin unge alder har den unge israeler allerede bevist sit talent på højest mulige niveau ved at slå nogle af verdens bedste spillere, og sammen med Fatih Üstun bliver Roee en del af Astralis Groups performance set-up med målet om, at blive verdens bedste i spillet.

Sportsdirektør Kasper Hvidt, kommenterer:

– Når vi scouter spillere til vores forskellige hold arbejder vi ud fra de samme principper og klart definerede parametre: Spillerens performance-niveau i spillet, naturligvis, men også personlighed, forståelse for, hvad det betyder at leve som en professionel på alle niveauer, hans eller hendes vilje til at arbejde hårdt og en åbenhed overfor nye måder at arbejde med præstationer inklusive fysisk træning, den sunde livsstil og mental balance.

– Roee Feldman har allerede vist et ekstremt højt topniveau, hvor han trods sin unge alder og ikke-optimale vilkår har slået nogle af verdens bedste spillere. Allerede i de første samtaler med ham og gennem de tests, vi arbejder med, vidste vi meget hurtigt, at han har den personlighed og de egenskaber, vi i Astralis Group leder efter. Han er ambitiøs, hårdtarbejdende og han har en vilje og lyst til at lære og at arbejde på den måde, vi gør her i organisationen.

– Vi kan ikke forvente, at han fra dag 1 leverer konstante topresultater, men han har allerede nu nogle rå skills, der gør, at han på dagen kan vinde det hele. Nu skal han arbejde med fundamentet og sammen med Fatih Üstün er jeg slet ikke i tvivl om, at han har potentialet til at blive en fast del af verdenstoppen, konstaterer Hvidt.

Roee Feldman selv glæder sig til muligheden for at blive en del af Astralis Group og det performance set-up, han allerede kender lidt til: :

– For mig er det en drøm at blive en del af Astralis Group og til at arbejde i det set-up, som de fleste i esport i hvert fald har hørt om. Det er en top-professionel organisation og allerede første gang jeg talte med Kasper Hvidt, var det tydeligt at de har et enormt fokus på spillernes forhold og udvikling, men da jeg kom på hovedkontoret i København og mødte organisationen blev jeg alligevel imponeret over måden alle omkring holdene arbejder.

– Det her er så meget større end noget, jeg har oplevet før i esport, og man er slet ikke i tvivl om de store ambitioner. Man har hørt om det udefra, men når man kommer tættere på forstår man hvorfor Astralis Group har et rennomé for at være foregangsmænd i forhold til at professionalisere esporten i og udenfor spillet selv.

– Der er enorme forventninger og ambitioner til os, men vi får også hjælp og støtte til at blive bedre, selv med de små detaljer. Jeg er meget ydmyg over at blive en del af Future FC, men jeg kan ikke vente med at komme i gang og bevise mig selv. Jeg glæder mig bare til at arbejde med Kasper, Fatih og alle folkene omkring holdet. Jeg vil gøre alt for at leve op til forventningerne, fortæller Roee.

Spillerne og Future FC indleder de officielle internationale online kvalifikationsspil 11. oktober

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78030?&q=88c889e5-f98b-4b3a-a276-39a78bd12a85&p=215902a9-9b95-4202-a9e8-cf92ed932cb1&ts=1566984830&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=ec63a4504fc4015bc1cf7d5992f54cc3