Forside esport Astralis er i stor finale klokken 17.00

Astralis er i stor finale klokken 17.00

DEL
Taktik møde

Det danske storhold Astralis er i finalen i DreamHack Master i Marseille. Astralis har indtil videre slået alt modstand af banen i Frankring hvor 16 af verdens bedste hold tørner sammen.

Astralis slog i går verdens højst rangerende hold Faze Clan i en hæsblæsende kamp, der var rigtigt meget på spil udover selve kampen. Udover videre deltagelse til dagens semifinale, var der også masser af revanche og  ære i luften.

Semifinalen stod her klokken 16.oo og kunne følges på Dr3 hvor de har to tidligere CS:GO stjerner som guider seerne igennem kampene. Det er Andreas “JERN” Thomsen der i selskab med Niels “rizc” Topp og Josefine “Barbieque” Høgh kommentere til og med finalen. Det er en fornøjelse og høre de to eksperter folde deres viden ud, de taler et dejligt nobelt sprog der er forbilledligt for unge gamere.

Semifinalen stod mod Fnatic. Fnatic er en professionel esports organisation med hovedkontor i London, Storbritannien, hvor i mod Astralis er danske. Første bane foregik på på mappet Overpass.

Det blev en overbevisende sejr til et super velspillende Astralis, de leverede en sublim holdindsats. Astralis vandt Overpass med 16 – 5 over et næsten nedspillet Fnatic.

Næste map var Mirage. Fnatic regnes for at være de bedste i verden på Mirage og de kom også efter en meget lige start helt i front. Der skulle nærmest mirakler til hvis Astralis skulle komme tilbage i kampen. Astralis kæmpede sig tilbage på fantastisk vis og er nu i finalen i Marseille som kan følge klokken 17.00 på Dr3. Astralis vand Mirage med 16-12, er du ny til CS:GO så se dette spændende map i videoen nedenunder.

Astralis møder det ukrinske hold NAVI i finalen. NAVI er en forkortelse af Natus Vincere. Men Astalis virker lige nu ustoppelige, de spiller med stor gejst og team spirit.

Her er den aktuelle verdensrangliste, og når man kigger på den forstår man, hvor godt et resultat det har været at kvalificere sig til finalen. FaZe Clan er nummer et og Fnatic som måtte lade livet i semifinalen er nummer tre. Holdet NAVI er placeret lige en plads under Astralis som er nummer fem i verden.

Ønsker du ikke at se finalen på Dr3, så kan den streames på www.twitch.tv