Forside esport Astralis er i finalen i dag og tæt på prestigefyldt major

Astralis er i finalen i dag og tæt på prestigefyldt major

DEL
Taktik møde

Astralis havde lørdag aften revanche til gode, da de stod overfor amerikanske Liquid i semifinalen i årets anden Major.

De danske stjerner vandt stensikkert med 2-0 over Liquid efter map-sejre på Nuke og Mirage og holdet spiller dermed finale mod Navi søndag aften i en udsolgt Wembley Arena.

Nikolai “dev1ce” Reedtz:

– Vi leverer virkelig en god holdpræstation i dag. Første map på Nuke var virkelig intenst, men vi er ikke bagud på noget tidspunkt i dag og det vidner om hvor høj kvalitet vi har på hele holdet.

– Vi fik vores revanche fra Legends Stage og det var så fedt at mærke alle Astralis-fansene i arenaen og give dem den sejr. Nu skal vi bare løfte den pokal i morgen, jeg glæder mig helt vildt.

– Det bliver en sindssyg tæt og spændende kamp i morgen mod NaVi. På papiret er det verdens to bedste CS:GO hold og selvom vi slog dem på Inferno tidligere i turneringen, så bliver det ikke nemt i morgen. Nu skal vi hjem og forberede os, og så er vi 100% klar til at tage trofæet i morgen.

– Majoren er én af efterårets helt store mål. Nu er vi finalen. Så er det hele op til os! Hvis vi gør det, vi kan, er jeg stensikker på vi løfter den pokal i morgen.