Byvandringer, foredrag og åbent værksted for alle. Se det spændende program for Arkitekturens Dag 2019 i Fredericia.

Mandag den 7. oktober står i arkitekturens tegn, når flere kommuner landet over holder Arkitekturens Dag 2019.  Under temaet ’Arkitektur og kulturmiljøer’ fejrer Fredericia dagen med byvandringer, foredrag og åbent værksted i Tøjhuset. Her kan alle dele deres idéer til en ny lokalplan for facader og skilte i midtbyen, som skal være lettere at forstå. 

Program for Arkitekturens Dag 2019 i Fredericia 

Tid og sted

Mandag d. 7. oktober kl. 09.00-17.00 i Tøjhuset, Gothersgade 34, 7000 Fredericia.

09:00-15:00 Åbent Hus

Arbejdet med den nye lokalplan for facader og skilte i midtbyen er i fuld gang, og som noget nyt vil nogle af kommunens arkitekter og planlæggere sidde på Tøjhuset det meste af dagen og arbejde på opgaverne. Her vil de gerne modtage borgernes forslag og idéer. 

15:00–16:00 Foredrag 

Foreningen Historiske Huse v. Nana Weien Okholm fortæller om foreningens arbejde med at rådgive bygningsejere af fredede og bevaringsværdige bygninger på landsplan og drager paralleller til Fredericia. Foredraget vil som det åbne værksted være på Tøjhuset.

16:00–17:00 Byvandringer
Der er to guidede ture ud i byen. Én til Øgadekvarteret med den igangværende områdefornyelse og én til Kanalbyen og de mange nye byggerier, hvor man kan høre om visioner, planer og arkitektur. Tilmelding ikke nødvendig. Afgang fra Tøjhuset.

https://www.facebook.com/menyfredericia/