Under Fredericia HKs 1. Divisionskamp mod Frederikshavn væltede vandet pludselig ind fra den midlertidigt opsatte væg i Fredericia Idrætscenters, thansen.dk ARENA.

thansen.dk ARENA er under ombygning og i den forbindelse har man rykket meget ned, men det skulle kunne klare snevejret, som ramte byen i dag, men det kunne det ikke.

“CJ Anlæg er kommet nu. Det er dem, der bygger. De har bygget en tagrende, men den var bare ikke gearet til 10 centimeter sne kombineret med blæst. Det har givet for stort et tryk af smeltevand,” fortæller Centerdirektør Bent Bjerre Jørgensen til Fredericia AVISEN.

Oprydning venter nu

“Skadesservice er tilkaldt, nu skal vi se, hvad der præcist er sket. Vandet er trængt ind, også ved halgulvet. Så nu skal der luftes ud, når skaden er repareret. Det er derfor godt, at det er vinterferie, og vi ikke er i højsæsonen. Arbejdet indebærer naturligvis også, at vandet suges op.”

Smeltevandet sendte samtidig håndboldkampene ind i hal 2, hvor Fredericia leverede et flot comeback, men dog måtte nøjes med et point imod bundholdet fra Frederikshavn.