Areewan Erlandsen overtog i juni det daværende Restaurant Ros og skiftede navnet til Restaurant ene. Starten har været overvældende for Areewan med flere udsolgte aftener, fortæller hun til Fredericia AVISEN.

24-årig Areewan kastede sig ud i et nyt eventyr som selvstændig i juni, og nu er der gået to måneders tid med den nye gesjæft. Tiden er gået stærkt, og der har været meget at se til.

“Vi har haft rigtig travlt. Jeg har måtte ansætte en ny kok for at kunne følge med. Vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger fra kunderne,” fortæller Areewan, da vi mødtes med hende før åbningstid.

Siden Areewan overtog restauranten er der sket lidt. Hun fremhæver især stemningen, der er noget særligt hos Restaurant ene.

“Maden og vinen har spillet hele tiden, og vi har fået lavet en rigtig hyggelig stemning, der ikke er alt for formel og stift. Det kan kunderne godt lide,” siger Areewan.

I Fredericia gøres der en stor indsats for at få turister til byen, og det har man også mærket hos Restaurant ene.

“Især i de seneste par uger har vi haft mange tursiter. Det er mest danskere, der kommer forbi. Nogle har hørt om os og kommer for at få en speciel oplevelse her,” forklarer Areewan, som flere gange siden overtagelsen har måtte melde udsolgt om aftenen:

“Det har været helt vildt. Jeg havde ikke forventet det, men vi har måtte sige til folk, der har ville have et bord, at der ikke har været flere pladser,” siger hun.

Annonce

Som følge af travlheden kommer der også en ændring hos Restaurant ene., der ikke vil have åbent til frokost onsdag og torsdag fremover.

“Fra august sker der flere ting. Vi får fiskefilet tilbage til vores smørrebrødssortiment, men til gengæld har vi valgt at lukke ned for frokost onsdag og torsdag for at kunne følge med om aftenen. Vi har valgt at prioritete at være en aftenrestaurant, og vil derfor bruge vores energi der,” slutter Areewan.

Leave a Reply