FC Fredericia har i nogen tid haft den amerikanske angriber, Steven Enna, som man håber er klubbens nye bomber, på kontrakt, men han har ikke kunne træne med eller spille kamp. Nu er arbejdstilladelsen på plads, og han er derfor disponibel til sæsonpremieren på søndag mod Vendsyssel.

Både Steven Enna og Victor Ezekiel har FC Fredericia haft papir på i nogen tid, men de har ikke været tilgængelige til hverken træning eller kamp, da arbejdstilladelsen først skulle på plads.

Enna kom til FC Fredericia efter at cheftræner Jonas Dal og assistenten Morten Dahl Kjærgaard havde spottet ham på en såkaldt tryout i USA, hvor spillere har muligheden for at vise sig frem.

Efterfølgende blev Steven Enna inviteret til prøvetræning, og der bankede han boldene ind på stribe, og det kastede en kontrakt af sig, men først nu kan Enna trække i fodboldstøvlerne igen.

Onsdag træner FC Fredericia, og her er både Steven Enna og FC Midtjylland-lejesvenden Victor Ezekiel med.

“Efter en længere proces har vi fået deres arbejdstilladelse på plads til dem begge,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN.

Dermed er der yderligere strenge at spille på for FC Fredericia, når de søndag tager hul på sæsonen mod Vendsyssel. Om der kommer endnu flere spillere til er ikke helt afklaret.

“Jeg ved ikke om vi når at få nye spillere inden på søndag, men vi mangler stadig tre spillere før truppen er komplet. Vi afventer lidt, og føler os godt rustet til på søndag,” forklarer Stig Pedersen.

FC Fredericia møder Vendsyssel i sæsonpremieren på søndag klokken 14:00 på Monjasa Park.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her