Medarbejdere fra Shell Raffinaderiet har i dag skabt sammenhold og kollegialtr fællesskab via Arbejdspladsernes Motionsdag. 

Sammen, men hver for sig. Det er devisen for medarbejdere fra Shell Raffinaderiet, som i dag tager del i Dansk Firmaidrætsforbunds ”Arbejdspladsernes Motionsdag”.

Men det bliver som antydet ikke i fælles flok, men hver for sig, at medarbejderne kaster sig ud på løberuten, cykelturen, gå-tur med hunden, vinterbadning eller hvad hver enkelt finder på. Årsagen til dette er Corona og det faktum, at rigtig mange Shell-medarbejdere derfor arbejder hjemmefra.Det er et initiativ, som medarbejderne har taget for at skabe kollegialt fællesskab, og der er hverken krav om deltagelse eller krav til motionsform. Det er helt frivilligt. I praksis er det ideen, at de enkelte deltagere gerne må tage et foto af aktiviteten og uploade dette på virksomhedens interne medieplatform.

Her kan man så skabe en fælles oplevelse og heppe på hinanden.Dette har i andre sammenhænge været meget succesfuldt. Således deltager mange medarbejdere også i de fire årlige ”Tæl skridt” kampagner fra Dansk Firmaidrætsforbund, og her har man hjulpet og motiveret hinanden løbende, selv om man ikke ses fysisk på arbejdspladsen under Corona-tiden.

Arbejdspladsernes Motionsdag foregår samme dag som Skolernes Motionsdag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer