AP Pension har netop indgået en aftale med Bjert Invest, der betyder, at AP Pension bygger og udvikler Koldings nye vartegn, Kolding Sky, der med sine 19 etager og 70 meters højde kommer til at rumme 100 lejligheder, der alle får en helt særlig udsigt til fjord og by.

AP Pension kommer til at stå bag udvikling af Kolding Kommunes nye vartegn, Kolding Sky, der med sin placering centralt i Kolding får en enestående udsigt til både Kolding Fjord og byen. Realiseringen af Kolding Sky, der er en del af Design City Kolding, er resultatet af en spritny aftale, som AP Pension har indgået med Bjert Invest.

Når Kolding Sky står færdigt kommer højhuset til at indeholde godt 100 moderne og stilrene lejelejligheder, der bliver på mellem 70 og 120 kvadratmeter. 


-Kolding Sky er et virkelig spændende projekt, som vi i AP Pension glæder os til at realisere. Kolding Sky kommer til at ligge centralt i Kolding, hvor de kommende beboere er midt i byen samtidig med, at de har udsigt til Koldings helt særlige natur og ikke mindst en enestående udsigt til fjorden. Det er et helt unikt projekt, der vil være med til at skabe både spændende rammer for beboerne og solid værdi for alle kunderne i AP Pension, fortæller Peter Olsson om Kolding Sky, der kommer til at være i alt 70 meter højt.

Som en del af Trekantsområdet har Kolding en særlig rolle i den jyske infrastruktur, der passer ind i AP Pensions ejendomsinvesteringer.

-Kolding er et knudepunkt i Jylland, hvor der i øjeblikket er gang i en markant udvikling. Som en del af Trekantsområdet er Kolding let at komme både til- og fra, hvilket er med til at gøre byen meget attraktiv at bo- og arbejde i. Vi har gennem vores arbejde med projektet haft et rigtig godt samarbejde med Kolding Kommune, og vi ser frem til, sammen med kommunen, at realiserer Kolding Sky, siger Peter Olsson.


I Kolding Kommune glæder borgmester Jørn Pedersen sig over, at Kolding Sky, der forventes færdig bygget om to år og er tegnet af arkitektvirksomheden Arkitema, bliver en del af bybilledet.

-AP Pensions aftale om at udvikle Kolding Sky giver virkelig Kolding et løft. Vi mangler boliger i alle prisklasser, men Kolding Sky kommer til at give noget helt særligt til byen. Og for de kommende beboere er der ingen tvivl om, at de kommer til at bo i en arkitektonisk perle. Vi er meget glade for det samarbejde, som vi har med AP Pension, og vi ser frem til at følge arbejdet med Kolding Sky, når det for alvor går i gang, fortæller borgmester Jørn Pedersen.

Peter Olsson udtrykker stor tak for samarbejdet med Bjert Invest.


-Vi har haft et rigtig godt og konstruktivt forhandlingsforløb med Bjert Invest, der har sat et visionært projekt i søen med Kolding Sky, som vi ser frem til at realisere. Vi er meget glade for, at Bjert Invest giver os muligheden for at kunne arbejde med Kolding Sky, fortæller Peter Olsson.

Hos Bjert Invest er der stor tilfredshed med, at AP Pension kommer til at stå for realiseringen af Kolding Sky.

-Det glæder os meget, at AP Pension vil investere i Design City Kolding. Vi er stolte over, at AP Pension også kan se de mange muligheder i Kolding Sky, som vi også kan se. Kolding Sky er et byggeri, der kan noget særligt, og vi glæder os til at opleve, at beboerne flytter ind, fortæller Adm. Direktør Martin Jensen fra Bjert Invest.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her