Vidste du godt, at ansigtsbehandlinger er med til at hjælpe din hud med at bevare dit overordnede velvære? Den er god nok. I denne artikel finder du alt, hvad du skal vide om, hvorfor det er vigtigt, at du får lavet professionelle ansigtsbehandlinger.

Hudens betydning for dit velvære

Huden har mange vigtige funktioner, heraf er den vigtigste som et beskyttende lag mod ydre påvirkninger, såsom mikroorganismer, kemikalier og infektioner. Derudover har huden også disse funktioner: regulerer temperatur og væskebalancen, bevarer fugt, danner D-vitamin og føler. Dermed er huden ansvarlig for en række komplekse, forbundne processer med resten af din krop og for dit overordnede velvære.

Gør noget ved din hud, der virker

Du bruger for meget tid og ikke mindst mange penge på diverse skønhedsprodukter – lige fra ansigtsrens og -scrubs til masker og serummer. Når ja, og så lover du dig selv, at du gør produkterne til en fast del af din daglige og ugentlige hudplejerutine. Men sandheden er, at de ender bagerst i skuffen eller på hylden og samler støv. Vi kender det allesammen! Vi anbefaler, at du, i stedet for at bruge mange penge på ansigtsprodukter, forkæler dig selv med to-tre professionelle ansigtsbehandlinger om måneden. Disse ansigtsbehandlinger starter altid med en hudanalyse, fordi behandlingerne har fokus på individuel tilpasning af hudtyper og -struktur.

Undgå fejlvurdering af din hudtype og fejlkøb af ansigtsprodukter

Det er vigtigt, at du kender din hudtype, så du ved, hvordan du skal pleje den. Der mange der f.eks. tror, at de har fedtet hud og bruger derfor produkter, der “affedter” og udtørrer huden, hvorved de får endnu mere fedtet hud. Når du får lavet ansigtsbehandlinger, får du, som det første, ekspertråd til netop din hudtype, og på den måde undgår du fejlvurdering af din hudtype og fejlkøb af skønhedsprodukter. Du vil ikke kun blive vejledt af eksperter i forhold til kosmetiske behandlinger, men også hvordan din hud skal plejes i forhold til din hudplejerutine. Derfor er det vigtigt, at du forkæler dig med professionelle ansigtsbehandlinger, idet du både får en grundig hudanalyse og et skræddersyet hudplejeprogram til at forebygge og forbedre din hud.