Forside Erhverv Annemette Frost Hansen ny ejendomsmægler-trainee #fredericiasansigter

Annemette Frost Hansen ny ejendomsmægler-trainee #fredericiasansigter

DEL
Ejendomsmægler
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Når der starter nye medarbejdere i det fredericianske erhvervsliv er Fredericia AVISEN ofte på pletten, i dag skal vi sige velkommen til Annemette Frost Hansen, der er startet som trainee hos Realmæglerne i Fredericia.

Realmæglerne er et forholdsvist nyt ejendomsmæglerfirma i fæstningsbyen i den nuværende konstellation. De ligger på hjørnet mellem Danmarksgade og Købmagergade. På en kold januardag træder jeg ind ad døren og bliver mødt af et varmt smil bag det første skrivebord, man møder i den moderne butik.

Her sidder Annemette Frost Hansen på 22 år, hun startede i går som trainee hos Realmæglerne. Vi går i et af deres mødelokaler til en snak om, hvem der gemmer sig bag det imødekommende ydre.

Annemette er født og opvokset i Kolding, men flyttede forbi Fredericia og over broen til Middelfart for cirka seks år siden. Her bor hun sammen med kæresten, men er faktisk glad for at komme tilbage til Jylland.

Hun har læst på Erhvervsakademiet i Odense til Finansøkonom og nu er et et to-årigt traineeophold hos Realmæglerne i Fredericia med til at opfylde drømmen om at blive ejendomsmægler.

“Jeg vil gerne være ejendomsmægler, fordi det er en god blanding af kundekontakt og kontorarbejde. Jeg har altid været fascineret af boligprogrammer i fjernsynet og nærmest altid vidst, at jeg ville være ejendomsmægler eller arbejde med boliger og kundekontakt”, siger Annemette.

Det, at Realmæglerne var startet på ny i Fredericia gjorde, at hun så den vej, da hun skulle aflevere en ansøgning.

“Det var oplagt at søge her, et nystartet sted, så man kan følge den udvikling, man gennemgår, når noget starter fra bunden af. Jeg søgte stillingen uopfordret og afleverede min ansøgning personligt. Det er sådan jeg synes, at det fungerer bedst – så kan man vise sit ansigt og se de personer, der er i virksomheden, og så viser man også ,at man gerne vil det”, siger Annemette.

Annemette kunne godt lide det hun så, da hun afleverede ansøgningen hos Realmæglerne og håbede på, at de ville kalde hende til en jobsamtale. Hendes ønsker blev hørt og efter første samtale, blev hun inviteret til en ny, hvor hun så blev tilbudt de sidste to år af uddannelsen.

“Siden jeg vidste, at jeg skulle arbejde her, har jeg kigget lidt på boligmarkedet i Fredericia og selvfølgelig alle de gode boliger Realmæglerne har til salg. Jeg forventer at blive klædt godt på til mit efterfølgende virke og lære de basale ting, der gør, at jeg bliver rigtig dygtig til kunder”, siger Annemette.

Selvom der kun er gået to dage, så føler Annemette, at hun er blevet taget rigtigt godt imod, og set udefra er det et godt match til de tre mænd, der ellers fylder butikken godt ud. Annemette ser frem mod to gode og spændende år hos Realmæglerne og er sikker på det kommet til at føles hurtigt, “det tegner rigtigt godt“, siger hun

I fritiden står den på lidt fitness, men hun kan bedst lide at slappe af , “når der er mange bolde i luften, så er det godt at kunne koble af”, afslutter Annemette.

Det var et godt førstehåndsindtryk som den nye trainee efterladte hos Fredericia AVISEN, vi er sikre på det bliver en succes med en kvinde hos Realmæglerne.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce