25-årig Anna Linnet åbnede den 28. september klinikken Skin by A, og Anna glæder sig over starten, selvom det har været en mærkelig tid at starte som selvstændig i.

Bag Rådhuset i Jyllandsgade ligger Skin by A. På døren står der de foranstaltninger man skal tage i denne tid, og en af de ting er, at der er krav om mundbind i klinikken, og det var også iført mundbind, at Anna kom og tog imod os inden, at turen gik ud til personalerummet, hvor mundbindene kunne blive taget af, da vi satte os ned.

I fem års tid har Anna arbejdet på en tandklinik, men igennem flere år har Anna haft i tankerne at åbne hendes egen klinik indenfor skønhed.

»Men det skulle ikke være med vipper og negle, som der er så mange andre steder. Her kan vi fjerne tatoveringer, hår og pigementer, og så har jeg Stephanie Pagh ansat som tatovør,« siger Anna, der har taget efteruddannelse indenfor de forskellige ting, som hun udbyder.

»Jeg har vidst i nogle år, at jeg ville det her, og i januar begyndte jeg hos Studie A i Silkeborg, hvor jeg tog kurser. Efterfølgende fandt jeg lokalet her, som var ledigt,« siger Anna og kommer ind på starten:

»Selvom det er en mærkelig tid for os alle, så har starten været god. Jeg har ikke selv tatoveringer, men mange kommer og siger, at de har fået lavet en brandert tatovering, som de vil har fjernet. Der kan vi også tilbyde coverups fra vores dygtige tatovør,« siger Anna.

Hvordan er den her tid for jer?

»Vi havde ikke regnet med sådan en start, men vi er stadig bekymret for, hvad der kan ske med tiltag, men vi har god plads i vores lokale, og jeg er tryg ved at arbejde herinde, og det er vores kunder også,« siger Anna og kommer ind på, hvordan kunderne tager situationen:

»De tager det pænt, og tager alle de forholdsregler de skal. Vi opfordrer også alle til at bruge smitte stop app’en osv. Vi havde eksempelvis en, der skulle have en heldags tatoosession, hvor vedkommende aflyste fordi det viste sig, at vedkommende var blevet testet positiv for corona. Der var det rart med ærlighed, da man bare kunne have fortalt det dagen efter sessionen,« siger Anna. 

På sigt kommer Skin by A til at tilbyde japansk facelift, men ellers har Anna pt. ikke planer om at udvide de forskellige behandlingsformer.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer