Tidligt tirsdag aften rykkede Sydøstjyllands Politi og TrekantBrand ud til Hejse Kro. En anmelder havde set flammer på stedet, og det havde givet et stor opbud af udrykningskøretøjer.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om et indbrud i et skur på Hertavej. 

– Det er sket mellem mandag klokken 23:00 og tirsdag klokken 14:00. Man er kommet ind i haven, og så er man gået ind i skuret, der ikke var låst og har stjålet tre kasser sodavand, en kasse øl og madvarer fra et køleskab, siger Finn Ellesgaard.

Tirsdag klokken 18:23 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om brand på Hejse Kro.

– Det viste sig, at der ikke var tale om en brand, men udendørs varmeapparater, der er trekantede og hvor der er flammer i. Det havde en anmelder set som flammer på afstand og anmeldte det, siger Finn Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer