Lørdagens første døgnrapport bringer to sager fra Fredericia. En tysk mand blev anholdt og kørt til blodprøvetagning – sigtet for spirituskørsel og så var en kvinde hjemme, da en tyv huserede i stueetagen.

»Klokken 22.16 standser vi en 42-årig tysk mand på Vesterbrogade i Fredericia. Der er tale om et rutinekontrol, men det viser sig, at manden er påvirket af alkohol, hvorfor han bliver anholdt og taget med til blodprøvetagning på Kolding Sygehus. Den prøve afventer vi svar på nu,« sagde Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi.

Sidste sag fra Fredericia var et indbrud i en villa på Hyby Lund.

»Klokken 04.05 får vi et opkald fra en anmelder, der selv bor i huset. Hun kan fra første sal se og høre en gerningsmand være i huset. Politiet når desværre ikke frem, inden gerningsmanden er væk fra stedet, og der er ikke oversigt over, hvad der er stjålet.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer