Torsdag var der koncert på cirkelbroen på Østerstrand. Anmelder Poul Rand var til stede.

Philip Hedegaard startede med at forklare, hvor overrasket han var over at måtte bruge sit efternavn i sin kunstnerprofil, da der på Youtube og Spotify var andre der hed Philip? Så begyndte anmelderens ja-hat at dreje sig lidt.

Århusianske Philip er et popprojekt med den kun 21 årige Philip Bæk Hedegaard, der: ”udforsker den moderne poplyd kombineret med organiske og håndspillede elementer” hvad så end dette er.

Philip Hedegaard opleves normalt live med sit band, hvilket bedre understøtter den musik han fremviser online. Akustik på cirkelbroen var der ikke meget at prale af, og hvad pokker lavede lydmanden bag scenen? Han burde være foran og styre lyden løbende derfra.

I radioen er ”The Only Thing On My Mind” det mest spillede nummer med 20 afspilninger på P4. Et godt nummer, der viser Philip godt vil og kan noget med sin musik.

Philip på scenen alene med sin guitar i et mere intimt format giver et forvrænget billede af hans kunst. Philip er stadig ung og har noget på hjertet, han er ikke uden indflydelse på den danske popscene, og vi hører nok mere fra ham fremover. Forhåbentlig med et band som backing. Men torsdagen oplevelse fik anmelderens ja-hat til at dreje sig i lidt negativ retning.