Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi kunne berette om en forholdsvis stille nat, men de søger øjenvidner, der kan have set en sølvfarvet Mazda i Kolding i nat, læs om hvorfor lige her:

Døgnrapporten startes med tyveri af en PH-lampe, som er blevet afmonteret udefra fra et hus på Strandbakken i Kolding. Lampen har en værdi á 6000 kr. Den er blevet stjålet mellem klokken 23 i går aftes til kl. 7 denne morgen.

Igen til Kolding, hvor politiet på Kongebrogade spotter en sølvfarvet Mazda med store skader. Eftersom Sydøstjyllands Politi finder det mistænkeligt, vil de holde bilen ind til siden, men føreren af bilen nægter at standse og kører videre. Han får bilen smidt, hvor politiet finder den, og så løber han derfra. Politiet vil gerne vide, hvad der kan være sket med bilen. Den 18-årig ejer af bilen, vil ikke udtale sig om noget, hvilket han sigtes for og får en bøde.

Senere på natten får politiet en anmeldelse om bilræs ved parkeringshuset i Sundegade, Fredericia. Da politiet kommer til lokationen er der intet at se. Der står seks vejlensiske mænd i 20erne. Politiet taler med dem om anmeldelsen, men bliver ikke klogere på, hvad der er sket.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer