Fredag den 1. maj kunne Anita Nissen fra Fredericia fejre 25 års jubilæum i it-virksomheden Bankdata, der holder til i Erritsø. Anita Nissen har haft en spændende rejse igennem de seneste 25 år, hvor hun har haft mangeartede funktioner og opgaver. 

Anita startede sin karriere i Bankdata i 1995 – en karriere som bærer præg af mange forskelligartede oplevelser, funktioner og opgaver. Anita har på sine 25 år i Bankdata været vidt omkring, hvor hun blandt andet har været tilknyttet mindst otte forskellige afdelinger – senest Pension Basis & Rådgiv-ning, hvor hun fungerer som Scrum Master.

I 2015 ændrede Bankdata sin it-udvikling fundamentalt. Man gik over til at udvikle IT efter såkaldte agile principper, hvor man udvikler sine programmer i korte forløb, tester hos kunderne, analyserer og udvikler videre på baggrund af feedback. Her har Anita Nissen fungeret som agil coach, der har været med til at fremme den agile transformation. Det har været en af de mest spændende opgaver, som hun har været med til:

“Jeg var med inde over som agil coach næsten fra start og det var sjovt, udviklende og lærerigt. Plud-selig blev vores hverdag vendt på hovedet og det var interessant at være med til at præge”, fortæller Anita.

Privat er Anita bosat i Fredericia sammen med sin familie, hvor hun blandt andet nyder godt at husets rustikke have, når det danske vejr tillader det. Hun nyder desuden at læse en god bog, gå ture og strikke.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer