Mange danskere ender med at betale en stor vandregning, hvis et vandrør springer, eller man glemmer at slukke for haveslangen, når man er af sted på ferie. Her har Andresen’s VVS en måde at spare mange penge på vandregningen, hvis uheldet skulle være ude.

Det er stadigvæk ferietid, og der er nok at se til for Stig Andresen, men alligevel finder han lige tid til at fortælle om Grohes smarte Sense Guard, der kan opdage utilsigtet vandforbrug. Et nyt smart system, der kan redde dig fra tusindevis af kroner og ikke mindst sikre, at du undgår, at det gode grundvand fosser ud.

“Jeg har selv sat den op derhjemme, for at se, hvad systemet duer til og kan – og det virker. Jeg har selv været ude for, at vi havde glemt at slukke for bruseren, og der slog Sense Guard til og lukkede for vandet. Så fik jeg en sms om, at vandet var lukket – og så sparede jeg de penge det ellers havde kostet, hvis vandet løb til jeg kom hjem”, fortæller Stig, inden telefonen ringer igen, en kunde der skulle bruge hjælp er i røret. De kald er der mange af på en dag.

“Min måler er sat til 300 liter, men det kunne ligeså godt have været 200 liter. Kort sagt betyder det, at hvis vandforbruget overstiger dette, så lukker systemet for vandet. Så kan jeg selv slå det til igen på min app”, forklarer Stig og åbner sin telefon for at vise de mange muligheder og ikke mindst den intelligente styring.

Han kan bogstaveligt talt sidde på kontoret og lukke for vandet derhjemme. Det kræver kun to tryk, og så er der lukket for vandet – og tilsvarende den anden vej, da Stig igen åbnede for vandet.

Der er travlt for Stig og Andresen’s VVS, telefonen ringer ofte, og hver gang er der nye beskeder til indehaveren.

Stig fortæller, at de har travlt med at skifte varmepumper, ligesom der også er mange mand afsted til rørskader. Og det kommer altså udover de almindelige små opgaver, men vi lader Stig arbejde videre.

Kunne du tænke dig at vide mere om Grohe Sense Guard, så kan du læse meget mere nedenfor, eller se en film på YouTube eller kontakte Andresen’s VVS.

Om Grohe Sense Guard

GROHE Sense Guard er en WiFi-forbundet vandafbryder, som installeres på dit hovedvandrør. Afbryderen registrerer herved alt vand, som løber igennem. Når afbryderen registrerer en lækage, kan den lukke for din vandforsyning og derved reducere betydningsfulde skader. Hav ro i sindet døgnet rundt, mens GROHE Sense Guard holder styr på vandet i dit hjem.

Foto: Grohe
https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia