FHK-keeper Jimmi Andersen er tilbage efter en kortere skadespause. Han entrerede sin hjemmebane i Ceres Arena på flotteste vis, men som hold leverede FHK ikke godt nok. Derfor var det også en skuffet Jimmi Andersen, som Fredericia AVISEN talte med efter kampen.

Du står med næsten 50%, og alligevel er du skuffet. Hvorfor?

“Det gør man fordi vi taber med otte alligevel. Jeg ved sgu næsten ikke hvad jeg skal sige. Det var sløjt. Der var ikke rigtigt nogen der kom med noget, hvor man kan være sin indsats bekendt. Alle mand vi må hjem og kigge indad. Så må vi komme til træning på mandag med en helt anden indstilling. Vi har en svær kamp tirsdag, og præsterer vi sådan her, så får vi ikke point med”, lyder det fra Jimmi Gabriel Andersen

Hvordan holder man motivationen oppe?

“Det skal ikke være nogen tvivl om, at det var svært og frusterende. Det var sløjt. Ligeså hurtigt vi fik fat i bolden, lige så hurtigt smed vi den væk igen. Vi kommer utroligt skidt fra start, og allerede der er det op ad bakke. Så bliver man nødt til stille og roligt at kæmpe sig ind i kampen. Det synes jeg egentlig vi gør”, siger Andersen og fortsætter:

“Anden halvleg starter godt, men vi brænder bare rigtig meget. Der er en 8-9 minutter med helt frie indover vi brænder. Havde vi været kyniske og skarpe, så havde vi, på trods af en dag med noget af det dårligste håndbold vi har spillet, så havde vi chancen for at være med. I stedet for er vi så bagud med 10 – og der er kampen jo slut. Der er ikke så meget andet at sige, end at vi må hanke op i os selv”.

Dig selv, du har lige været skadet, hvordan står det til?

“Det ser fint ud. Musklen er lidt øm nu, men ikke noget jeg ikke ville kunne spille en halvleg mere på. Så jeg er fortrøstningsfuld og regner med at jeg er tilbage nu”, slutter Andersen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer