For første gang i 10 år stiftes der en andelsboligforening i Jylland. Det sker i Fredericia, når BÅDHUSENE ser dagens lys. Nedrivningen af den gamle bygning i Sønder Voldgade er i gang, og lige efter påske kan man se meget mere på http://soendervoldgade.dk/.

Rasmus Rüsz fra Danbolig glæder sig til at få projektet skudt i gang.

Når nedrivningen er slut, går A. Enggaard i gang med at opføre nye andelsboliger i Kanalbyen.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Vi starter lige efter påske. Det bliver fantastisk. Interessen har allerede være overvældende. Vi har afholdt et par velbesøgte arrangementer, så jeg forventer, at de 15 andelsboliger, vil blive populære. Allerede nu er der solgt to og en er reserveret – og vi er ikke engang gået i gang endnu”, siger Rasmus Rüsz og fortsætter:

“Når alt kommer på hjemmesiden efter påske, vil man også kunne se plantegninger, samt hvad der er til salg, og jeg tør godt love, at man kan glæde sig til at se meget mere. Jeg er stolt af projektet. Det er sindssygt spændende. Vi kommer også med nyeste lovgivning på området i bagagen, og heri får man en attraktiv afdragsprofil med fast rente. En virkelig jysk andelsboligforening. Løsningen er gennemsyret af tryghed. Forestil dig, at en køber har en friværdi, som pensionist, men ikke kan få lov at låne en-to millioner mere i banken. Så får man med denne løsning mulighed en attraktiv bolig til en god lejepris.”

Andelsboligerne kommer til at koste fra 548.750 til 800.000 kr, og får fællesudgift pr. måned på 6240 til 9070 kr. Bygherren på projektet er A. Enggaard.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Om Sønder Voldgade Kvarteret

Sønder Voldgade Kvarteret er en på alle måder fantastisk del af Kanalbyen i Fredericia. Området i den vestlige ende af Kanalbyen er en oase med smuk arkitektur, masser af luft og fri udsigt til Lillebæltsbroen. I Sønder Voldgade Kvarteret finder du to bebyggelser, nemlig henholdsvis LANGEBRO, som består af 12 smukke punkthuse i varierende højde og BÅDHUSENE som er fem stk. tre-etagers rækkehuse.

Tilsammen indeholder LANGEBRO og BÅDHUSENES 232 moderne og funktionelle boliger med en beliggenhed og en udsigt, der ikke findes bedre andre steder i Trekantområdet. Alle boligerne i begge projekter har store glaspartier og unikke udearealer i form af enten altaner, tagterrasser, haver eller udvendige altangange. Boligerne i LANGEBRO ligger mellem 93 og 170 m², mens en bolig i BÅDHUSENE kan fås mellem 88 og 123 m².