FHK tabte med 34-27 på udebane til Lemvig-Thyborøn og det var i høj grad kvaliteterne i afslutningen, der bærer grunden til det.

Hvad der var udset til at skulle være en kamp, hvor FHK skulle køre en sejr hjem, endte med det modsatte. Paradoksalt endte en afbrænder at være med til at definere kampen, da den var vippen.

FHK var ved pausen bagud med 17-14 efter en første halvleg, hvor fredericianernes keepere til sammen var noteret for tre redninger. På den anden side hev Lemvigs Svend Rughave den ene store redning dem efter den anden.

I anden halvlegs indledning var FHK på vej tilbage i opgøret. To gange ved stillingen 19-17 kunne FHK være kommet på minus en, men koldblodighed udeblev og i stedet trak Lemvig fra igen. Ligemeget hvad FHKs trænerteam foretog sig ville det ikke lykkedes, da chancerne angrebsmæssigt blev brændt. Derfor kom Lemvig foran 23-18, og da FHK, uden succes, satsede forsvarsmæssigt, endte det med et nederlag på 34-27.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (02): Seks redninger på 30 forsøg er lige til den lave side.

Jens Fredsgaard (02): I den periode, som han stod i første halvleg, var han til tider prisgivet, men en redning på otte forsøg We set bedre.

Martin Bisgaard (UB): Spillede noget uvant ikke særlig meget.

Mads Lenbroch (02): To mål på fire forsøg er ikke en særlig høj udnyttelsesprocent for en fløj. Tilmed var det store chancer, der blev brændt.

Cornelius Kragh (02): Fire mål på ni forsøg blev det til for “Corner”, der er set ramme et højere niveau.

Nicolaj Nørager (02) Ikke nok pågående i sit spil. Lavede et mål på to forsøg.

Kristian Stoklund (4): Spillede godt i starten af anden halvleg, men lavede også en del fejl. Endte med at lave fem mål på ti forsøg, samt otte assists.

Rasmus Boysen (4): Blev forsøgt defensivt allerede tidligt i kampen, men når man lukker 34 mål ind, er det lige til den høje side.

Lasse Balstad (02): Den dårligste kamp i FHK-trøjen af nordmanden. Nul på to forsøg, og læg dertil han blev sat i flere mand-mod-mand dueller defensivt.

Anders Kragh Martinusen (7 – man of the match): Med afstand bedste FHK’er på dagen. Lavede syv mål på ti forsøg, og havde som en af de eneste dermed styr på Rughave.

Mads Christiansen (02): Spillede omkring de sidste 15 minutter af første halvleg. Lavede et mål på tre forsøg, og spillede uden fart.

Jakob Frederiksen (02): En sjælden dårlig kamp af ellers stabile Frederiksen. Lavede to mål på fem forsøg.

Kasper Young (4): Afløste Frederiksen og fik scoret på den eneste chance han fik.

Rasmus Meyer (4): Det blev til et mål på to forsøg, og dertil kommer det, at defensiven ikke var i top.

Nikolaj A. Nielsen (4): Fik puttet to kasser ind på to forsøg, men var heller ikke god defensivt.

Jonas Raundahl: Kom ikke på banen.