Det er fredag, og der er fuld gang i den hos Amstrup Skilte. De har fået et nyt skærebord, så de kan levere endnu flere produkter til kunderne, men inden det kan tages i brug, så skal der grundig undervisning til.

Det første jeg blev mødt af, da jeg svingede vejen ind forbi Amstrup Skilte var en parkeringsplads “forbeholdt for enhjørninge og kunder”. Jeg vurderede at jeg i dag må være en enhjørning, så jeg parkerede bilen og gik ind. 

Det første jeg mødte var en lille glad hund, der meget gerne ville aes. Som den hundeelsker jeg er, var jeg solgt fra starten. Vibeke møder mig i indgangen, og vi går en tur i produktionen for at se på den nye maskine. 

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

Oplæringen er i fuld gang, men vi kommer med på en kigger. Det er et imponerende maskineri de har købt, og indehaver af Amstrup Skilte, Vibeke Amstrup er da også meget glad for deres senere investering. 

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“Vi havde et andet bord før, men det her nye bord kan mange flere ting. En af de vigtige ting er, at det nye kan læse stregkoder. Det gør både at det går hurtigere, men også at vi laver færre fejl”, forklarer Vibeke. 

“Vi har købt det hos Vikiallo i Kolding. En af teknikerne fra producenten Summa, er kommet fra England, og så er Jesper fra Vikiallo her også. De er en rigtig god samarbejdspartner, som vi kan arbejde innovativt med. Det er vi meget glade for”, fortæller hun. 

“Vi vælger en samarbejdspartner vi kan udvikle med på sigt. Så kan vi have et møde om et halvt år, så vi finder ud af hvad maskinen kan – ellers bruger vi kun en lille del af kapaciteten”, fortsætter Vibeke. 

“Mange af tingene skar vi i hånden før, nu skæres det på bord. Selvom det ser voldsomt ud er der mange der kan håndtere det. Det er også fleksibiliteten i at der er flere brugere der gør det godt”, forklarer Vibeke. 

Selv er jeg ikke en teknisk nørd, men man kan ikke andet end at blive betaget af dette monstrum, som Amstrup Skilte har købt.

Undervisningen er nørdet, men det er meget tydeligt at mærke på de ansatte, at de ved hvad de taler om. De tekniske termer forstår jeg ikke en lyd af, men at dømme på reaktionen fra Jesper på deres spørgsmål, så er det fagligt velfunderede spørgsmål – som han selvfølgelig har et svar på. 

Mulighederne med det nye bord er mange, fortæller Vibeke. “Det kan både skære, fræse og klare folie. Dens muligheder er virkelig mange, så det er et godt køb”, forklarer hun. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer