Coronakrisen ramte Danmark med et brag, men efterhånden som Danmark er ved at åbne op igen har Amstrup Skilte fundet en smart løsning til caféer, restauranter og fitnesscentre, når de altså må åbne igen. 

“Vi har hos Amstrup Skilte tænkt på nye smarte løsninger i Corona-tiden. Vi kan nu tilbyde fleksible og flytbare sikkerhedsafskærmninger med klar banner. Fordelen ved produktet er, at det bevarer det åbne miljø og samtidig skaber afstand på bl.a. caféer, fitnesscentre, kontorer samt plejehjem. En anden fordel er, at produktet nemt kan omdannes til reklame med tiden”, fortæller Amstrup Skilte.

Amstrup Skiltes løsninger gør sig også godt på plejehjem og andre steder, hvor man gerne vil ses med udsatte, for med en transportabel væg kan der sikres afskærmning samtidig med at man kan se og tale med sin pårørende på den anden side. 

Mulighederne for dette vil nærmest ingen ende tage. På de sociale medier ser man flere steder rundt i Europa der arbejder med løsninger i stil med denne, men nu behøver man ikke længere søge ud i verden for at få varen, man skal blot søge mod Erritsø og Amstrup Skilte.

Leave a Reply