Det er ikke altid mor og søn er enige om tøjstilen, men hos AMOC har de nogle bukser, som matcher smagen hos begge parter.

Lone Ahrentoft Hansen har travlt i AMOC. Midt i al travlheden brugte vi et par minutter i hendes selskab, hvor Lone fortalte om julehandlen.

Til at starte med tog vi et kig på, hvad drengene vil have fra butikken, der ligger i Gothersgade.

“Det er klassiske mærker som Tommy Hilfiger og Calvin Klein, men ellers er det “kontorbukserne”, som drengene kalder dem. De fås både i en lang og kort model med forskellige farver,” siger Lone og fortsætter:

“De er ligesom joggingbukser, og så er de pæne, så mor er glad,” siger hun med et smil og fortæller, at det nok er de bukser, som drengene vælger til julefrokost sammen med mor.

Hos pigerne er det også bukserne, der er i fokus.

“Det er de brede modeller, der fås i forskellige materialer. Det er alt fra fløjl til cowboy. De er dejlige og behagelige at have på,” siger Lone og kommer ind på, at “hippie-tiden” er på vej ind igen på den front:

“Præcis, pigerne kan også finde på at smide en kjole udover og så tage en stor strikbluse på,” siger hun.

Juleaften er der åbent i flere af Fredericias butikker som følge af krydstogtanløbet, og AMOC er en af de butikker, der har valgt at have åbent.

“Først tænkte jeg lidt åh nej, da vi blev spurgt, men når vi har talt om det er vi to, der gerne vil på arbejde og få en hyggelig dag,” siger Lone, der står klar med pakkespil i butikken juleaftensdag.

Når arbejdet er overstået skal Lone videre hjem til familien, hvor hendes mor står og laver julemaden, og efter julefrokoster i dagen efter, så står hun igen klar i AMOC d. 27. december.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer