Fredericia AVISEN besøger AMOC i Gothersgade, hvor den travle indehaver Lone Ahrentoft løber mellem den nye og gamle butik.På fredag klokken 10.00 åbner en helt ny udgave af AMOC i Gothersgade 2b.

Vi møder Lone Ahrentoft bag disken, som rummer bunker af tøj og planer for den nye butik. Hun stråler som en sol, selvom udsigten til mange timers arbejde er forude. Butikken i Vendersgade har stadig åbent, og alle varer sælges ud til spotpris for at starte på en ny.

“Vi flytter faktisk ikke ret meget, det hele vil være nyt her, fordi vi sælger ud i Vendersgade. Det går forrygende fint med at sælge, men vi kommer til at holde noget åbent i marts og april og måske også noget outlet. Lejemålet går til sidst i april, så der er fin tid til at tømme vores gamle butik”, siger Lone.

Lone fortæller, at åbningen af den nye butik byder på tilbud, lidt sjov og spas og mange helt nye varer på hylderne.

“Vi har selvfølgelig travlt med at nå det hele, men min ansatte Sabrina er ung. Hun siger hele tiden, “vi når det”, så det tror jeg også at vi gør”, siger Lone med et smil på læben.

Den nye butik i Gothersgade har et helt andet udtryk, det samme har Lone. Hun har lagt den “gamle” butik bag sig, og føler sig allerede godt tilpas i den nye butik. Hun er glad for at kan se folk gennem ruden og finder den nye butik mere moderne og nemmere at præsentere varerne pænt på.

“Butikken her favner en, den er rigtig hyggelig, den er heller ikke så dyb, så man har et godt overblik. Der er bare en rigtig dejlig stemning her, det har vi mærket helt fra dag et af. Det er faktisk bedre end forventet, nu hvor vi får nogle farver op på væggene, så synes vi, det er ret fint”, siger Lone.

Lone glæder sig egentlig bare til at åbne og så blive en del af gågademiljøet i Gothersgade, som hun allerede nyder. Hun håber at skabe en butik og univers, hvor de unge mennesker gider at komme ind og kigge og hygge sig, ligesom i Vendersgade, når de har fri for skole.

En sjov lille krølle på historien om at flytte i Gothersgade er, at Lones farfar har haft en herreekviperingsbutik med habitter i samme lokale.

“Der er bare en stemning her, som han nok er med til at give, det er ret hyggeligt Vi føler os hjemme her, det tror jeg også kunderne vil”, afslutter Lone, inden hun går i gang med at sætte mere tøj på hylderne.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her